Μοιράζει λεφτά προεκλογικά ο Ερντογάν – Έδωσε «μπαξίσι» σε παιδιά

Μοιράζει λεφτά προεκλογικά ο Ερντογάν – Έδωσε «μπαξίσι» σε παιδιά

Χρήματα στα παιδιά μοιράζει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα, λίγο πριν τις κρίσιμες κάλπες στην Τουρκία. Ο Τούρκος Πρόεδρος βρίσκεται στην εξουσία —αρχικά στο αξίωμα του πρωθυπουργού, κατόπιν σε αυτό του προέδρου— πάνω από 20 χρόνια.

Οι κρίσιμες εκλογές στη γειτονική χώρα θα γίνουν στις 14 Μαΐου και βασικός αντίπαλος του Ερντογάν είναι ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.

Όπως μεταδίδει από την Κωνσταντινούπολη ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ, Μανώλης Κωστίδης, η αντιπολίτευση φωνάζει ότι «ο πληθωρισμός βρίσκεται στο χέρι του Ερντογάν, ο οποίος πέρυσι μοίραζε 100 λίρες και φέτος μοιράζει 200».

Η κοινωνική πολιτική είναι τα χρήματα που μοιράζει ο Ερντογάν
Όπως φαίνεται στο βίντεο που ανέβασε στο twitter η «Flash Haber TV», ο Τούρκος πρόεδρος κρατάει χρήματα στο χέρι και τα μοιράζει στα παιδιά, με τον κόσμο να του φωνάζει: «Ηγέτη μας, δεν θα αφήσουμε την Τουρκία στους προδότες…».


Tουρκικά ΜΜΕ: «Ο Ερντογάν μοιράζει συνέχεια δώρα»
Το γεγονός σχολιάστηκε και από τα τουρκικά ΜΜΕ. Όπως τόνισε ο παρουσιαστής της Sozcu TV, Φατίχ Πορτακάλ: «O Eρτνογάν όταν είναι στο λεωφορείο συνήθως μοιράζει παιχνίδια, τσάι ενώ όταν είναι πεζός και μπαίνει μέσα στον λαό τότε μοιράζει χρήματα. Ο πρόεδρος στις περιοδείες του συνήθως μοιράζει κάποια πράγματα. Όπως στη Ριζούντα έδινε τσάι. Στην Προύσα μοίρασε σετ σκακιού!

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE