ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων στον ΔΗΣΥ – «Συλλογικά κι ενωμένοι προχωράμε», τόνισε η Αννίτα Δημητρίου

Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων στον ΔΗΣΥ – «Συλλογικά κι ενωμένοι προχωράμε», τόνισε η Αννίτα Δημητρίου

Είναι μια μέρα Δημοκρατίας κι ενότητας για τον ΔΗΣΥ, δήλωσε η Πρόεδρος του κόμματος, Αννίτας Δημητρίου εκφράζοντας ικανοποίηση για το αυξημένο ενδιαφέρον για τις θέσεις του Αναπληρωτή Προέδρου, των τριών Αντιπροέδρων, των μελών του Πολιτικού Γραφείου και της Προέδρου της ΓΟΔΗΣΥ που θα εκλεγούν απευθείας από τη βάση του ΔΗΣΥ στις 6 Μαίου.

«Το μήνυμα είναι ένα, ότι συλλογικά και ενωμένοι προχωράμε για να διασφαλίσουμε το παρόν και το μέλλον της παράταξής μας, για ένα ισχυρό ΔΗΣΥ». Θετικό χαρακτήρισε το αυξημένο ενδιαφέρον για τις θέσεις λέγοντας ότι «θα πρυτανεύσει η Δημοκρατία» και οι πολίτες, τα στελέχη κι οι φίλοι του κόμματος, θα αποφασίσουν ποιοι είναι οι αντιπροσωπευτικότεροι και οι αντιπροσωπευτικότερες για τον ΔΗΣΥ γι’ αυτές τις θέσεις.

Ερωτηθείσα για τη διαδικασία που ακολουθείται είπε ότι προβλέπεται από το καταστατικό.

Για το καταστατικό συνέδριο του ΔΗΣΥ και πόσο σημαντικό θα είναι η κ. Δημητρίου είπε ότι λέγονται πολλά και γράφονται ακόμη περισσότερα. Υπό το πρίσμα του απολογισμού, της έγνοιας για την ιστορική τους παράταξη και την βελτίωση, θα γίνει η συζήτηση στο καταστατικό συνέδριο.

Να μας δώσουν αυτή την πίστωση χρόνου για να έχουν ολοκληρωμένη την ηγεσία του κόμματος  κι εδώ θα είμαστε για να κάνουμε αυτά που πρέπει για το καλό της Κύπρου και του ΔΗΣΥ, δήλωσε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ. «Έχουμε ισχυρές θέσεις και ξεκάθαρες και θα τις προτάσσουμε κάθε φορά για τη διαχείριση των θεμάτων ενώπιόν μας κι εντός της Βουλής των Αντιπροσώπων κι εκτός», σημείωσε.

«Έτσι θα συνεχίσει να πορεύεται ο ΔΗΣΥ και δεν μπορεί είτε να εκβιάζεται είτε να στήνεται ως περιρρέουσα οτιδήποτε δεν αποσκοπεί στο ωφέλιμο για το κόμμα και την Κύπρο μας», πρόσθεσε.

Εμείς υπεύθυνα και νούσιμα θα συνεχίσουμε κι έτσι θα συνεχίσουμε και θα πορευτούμε, κατέληξε η Αννίτα Δημητρίου.

Η υποβολή υποψηφιοτήτων άρχισε στις 9 το πρωί κι ολοκληρώνεται στις 13.00. Μέχρι στιγμής έχουν υποβάλλει υποψηφιότητα επτά άτομα για τις τρεις θέσεις των Αντιπροέδρων και ένας για την θέση του Αναπληρωτή Προέδρου. Για τις  εκλελεγμένες 25 θέσεις του Πολιτικού Γραφείου υποψηφιότητες υποβάλλονται τόσο στα κεντρικά γραφεία του ΔΗΣΥ όσο και ηλεκτρονικά.


 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΥΠΕΞ: «Η Κύπρος δεν ήταν και δεν θα είναι μέρος της κρίσης στη Μέση Ανατολή»

ΥΠΕΞ: «Η Κύπρος δεν ήταν και δεν θα είναι μέρος της κρίσης στη Μέση Ανατολή»

Η Κύπρος «δεν έχει αποτελέσει και δεν θα αποτελέσει μέρος της κρίσης» τόνισε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, στο πλαίσιο της συζήτησης για την κρίση στη Μέση Ανατολή στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο, αναφερόμενος εμμέσως στις δηλώσεις Νασράλα, χωρίς να κατονομάζει τον ηγέτη της Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top