Σενάρια για αντεπίθεση ουκρανικού στρατού - Προειδοποιεί τους αμάχους να φύγουν από περιοχές που κατέχει η Ρωσία

Σενάρια για αντεπίθεση ουκρανικού στρατού - Προειδοποιεί τους αμάχους να φύγουν από περιοχές που κατέχει η Ρωσία

Η κυβέρνηση στο Κίεβο προειδοποίησε τους Ουκρανούς που βρίσκονται σε τομείς της χώρας οι οποίοι ελέγχονται από τον στρατό της Ρωσίας να φύγουν το ταχύτερο δυνατό, εν μέσω εντεινόμενης σεναριολογίας για την επικείμενη αντεπίθεση του ουκρανικού στρατού.

«Συμβουλεύω τους Ουκρανούς στις προσωρινά κατεχόμενες περιοχές είτε να πάνε σε τρίτες χώρες, ή να ετοιμαστούν», ανέφερε μέσω Telegram η αντιπρόεδρος της ουκρανικής κυβέρνησης Ιρίνα Βέρεστσουκ, χωρίς να υπεισέλθει σε περισσότερες λεπτομέρειες.

«Ξέρετε τι να κάνετε, φροντίστε τους εαυτούς σας και τα παιδιά σας», πρόσθεσε η ίδια.

«Οι αξιωματούχοι των δυνάμεων κατοχής έχουν ακόμα λίγο χρόνο να ξεκουμπιστούν», συνέχισε η αντιπρόεδρος της ουκρανικής κυβέρνησης, υποστηρίζοντας πως ορισμένοι ήδη μαζεύουν τα πράγματά τους. «Ωραία θα ήταν να έπαιρναν μαζί και τους συνεργάτες τους», πέταξε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μέσω DNA η ταυτοποίηση της απανθρακωμένης σορού στην Παλιά Λευκωσία – Στο μικροσκόπιο οι συνθήκες της τραγωδίας

Μέσω DNA η ταυτοποίηση της απανθρακωμένης σορού στην Παλιά Λευκωσία – Στο μικροσκόπιο οι συνθήκες της τραγωδίας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας αναφορικά με τη φονική πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της παραμονής των Χριστουγέννων σε αποθηκευτικό χώρο στην οροφή κτηρίου επί της Οδού Ευαγόρου, στην Παλιά Λευκωσία, όπου εντοπίστηκε απανθρακωμένη σορός.

BEST OF TOTHEMAONLINE