Χειροπέδες σε 26χρονο - Βρήκαν σε βαν απαγορευμένα καπνικά προϊόντα - Πάνω από 500 κούτες

Χειροπέδες σε 26χρονο - Βρήκαν σε βαν απαγορευμένα καπνικά προϊόντα - Πάνω από 500 κούτες

Μεγάλη ποσότητα αδασμολόγητων προϊόντων καπνού, ανευρέθηκαν και κατασχέθηκαν από μέλη της Αστυνομίας στη Λεμεσό.

Για σκοπούς εξετάσεων συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση άντρας ηλικίας 26 ετών.

Συγκεκριμένα, μετά από πληροφορία που ανέφερε ότι, σε αυτοκίνητο τύπου βαν, το οποίο ήταν ακινητοποιημένο σε περιοχή της Λεμεσού, πιθανόν να βρίσκονται απαγορευμένα καπνικά προϊόντα, μέλη της Αστυνομίας που μετέβησαν στην περιοχή για εξετάσεις, λίγο πριν τις 4.30 χθες το απόγευμα, αντιλήφθηκαν τον 26χρονο να εισέρχεται εντός του οχήματος.

Τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν σε έλεγχο του 26χρονου, καθώς και σε έρευνα του οχήματος, που έγινε δυνάμει δικαστικού εντάλματος.

Κατά την έρευνα ανευρέθηκαν στο όχημα συνολικά 514 κούτες προϊόντων καπνού και συγκεκριμένα 371 κούτες τσιγάρων, 64 κούτες καπνού, άλλα έξι πακέτα καπνού, και 79 κούτες θερμαινόμενων τσιγάρων.

Αφού ενημερώθηκε σχετικά το Τμήμα Τελωνείων, λειτουργοί του διενήργησαν έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι τα ανευρεθέντα καπνικά προϊόντα είναι αδασμοαφορολόγητα. Αυτά παραλήφθηκαν από τους λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων, που ανέλαβε την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης λόγω αρμοδιότητας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.