ΠΑΡΑ-THEMA

Η Τράμπζονσπορ είχε στείλει call girls στους διαιτητές του αγώνα με την Ανόρθωση (pic)

Η Τράμπζονσπορ είχε στείλει call girls στους διαιτητές του αγώνα με την Ανόρθωση (pic)

Ειπώθηκε ξανά στο παρελθόν η παρούσα ιστορία σε σχέση με τον ιστορικό επαναληπτικό Τράμπζονσπορ – Ανόρθωση, αλλά αξίζει να την επαναφέρουμε.

Πάμε, λοιπόν:


Κάτι που πολλοί ξέχασαν για το παιχνίδι της Ανόρθωσης στην Τραπεζούντα, έχει να κάνει με την προσπάθεια των γηπεδούχων να… δωροδοκήσουν τους διαιτητές της αναμέτρησης με call girls.

Την ιστορία είχε φέρει στο φως της δημοσιότητας η συντακτική ομάδα του αθλητικού ενθέτου του «Φιλελευθέρου».

Ο Ιάκωβος Κακουρής (Goal News) πριν από έναν χρόνο ανέσυρε το εξώφυλλο από το αρχείο του, σημειώνοντας κάποιες ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες στο facebook: «Η πληροφορία ήταν του Γαβριηλίδη, η διερεύνηση της ήταν πολύ δύσκολη λόγω και της απόστασης (ο Ανδρέας Παντελή επέμενε: ‘Όχι να γράψεις τίποτα!’), αλλά την επόμενη μέρα και μετά το σχετικό εξώφυλλο και την αναμετάδοση της είδησης από το Πρακτορείο Reuters, επιβεβαιώθηκε και από την ΟΥΕΦΑ! Μέσα στην παραζάλη της πρόκρισης η ιστορία «χάθηκε». Και μείναμε με την απορία αν επεράσαν καλά οι διαιτητές…».

ΜακΦαν

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

Το Υπουργείο Εξωτερικών χαιρετίζει την υιοθέτηση Ψηφίσματος από την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, με το οποίο καλεί για την άμεση επιστροφή της περίκλειστης πόλης των Βαρωσίων στους νομίμους κατοίκους της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top