Πρωταγωνίστρια Κυπριακής σειράς μας δείχνει… πως περνά στις διακοπές της κάνοντας βουτιές και ανεβάζοντας τη θερμοκρασία

Πρωταγωνίστρια Κυπριακής σειράς μας δείχνει… πως περνά στις διακοπές της κάνοντας βουτιές και ανεβάζοντας τη θερμοκρασία

Αυτή η γυναίκα δεν θα πάψει να μας αναστατώνει ποτέ, πόσο μάλλον τώρα που «μπήκε» για τα καλά στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1 «Ρουα Ματ» και την βλέπουμε όλο και πιο συχνά στην Κύπρο.

Η Μαρία Κορινθίου μια από τις τελευταίες προσθήκες στη σειρά του ΑΝΤ1 Κύπρου, δηλώνει ακομπλεξάριστη με το σώμα της, τραβά μόνη της βίντεο φορώντας μαγιό, αγνοώντας όλους αυτούς που την έχουν κατά καιρούς κρίνει αρνητικά για τα κιλά της.

Η ηθοποιός περνά οικογενειακά στην Πάρο. Η ηθοποιός τόλμησε και δημοσίευσε βίντεο τις υποβρύχιες βουτιές της. Η Μαρία έχει χάσει αρκετά κιλά μιας και έκανε δίαιτα και όπως θα δείτε είναι άψογη με το δυνατό της σημείο να… ανεβάζει τη διάθεση των αντρών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Από την ισραηλινή επίθεση στην πόλη Κομ, κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο του Φορντό, έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα 16 ετών. Οι (IDF) έβαλαν στο στόχαστρο εγκαταστάσεις αποθήκευσης και εκτόξευσης πυραύλων. Τις πρώτες πρωινές ώρες, ήχησαν σειρήνες συναγερμού για πυραυλική επίθεση από το Ιράν στο κεντρικό τμήμα του Ισραήλ, υποχρεώνοντας χιλιάδες κατοίκους να σπεύσουν στα καταφύγια. Μαρτυρίες που επικαλείται το Reuters έκαναν λόγο για εκρήξεις που ακούστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Τελ Αβίβ.Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν αργότερα ότι αναχαιτίστηκαν με επιτυχία όλοι οι πύραυλοι και δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE