Ντεμπούτο για τον γιο του Ροναλντίνιο με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα

Ντεμπούτο για τον γιο του Ροναλντίνιο με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα

Ντεμπούτο με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα πραγματοποίησε ο γιος του Ροναλντίνιο, Ζοάο Μέντες στο Mediterranean International Cup.

Την παρθενική του συμμετοχή, έστω και σε ανεπίσημο ματς, πραγματοποίησε ο γιος του Ροναλντίνιο, Ζοάο Μέντες, με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα!

Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός συμμετείχε με τις ακαδημίες των «μπλαουγκράνα» στο φιλικό τουρνουά, Mediterranean International Cup, αφήνοντας μάλιστα θετικότατες εντυπώσεις με τις περίτεχνες ενέργειες και ντρίπλες του!

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε αναμονή κρίσιμων εκθέσεων για τις πυρκαγιές - Σενάρια ανασχηματισμού στο τραπέζι του Χριστοδουλίδη

Σε αναμονή κρίσιμων εκθέσεων για τις πυρκαγιές - Σενάρια ανασχηματισμού στο τραπέζι του Χριστοδουλίδη

Η πρόσφατη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη και αφορούσε τις αποζημιώσεις προς τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην ορεινή Λεμεσό, δεν περιορίστηκε μόνο στην εξέταση μέτρων ανακούφισης. Στο παρασκήνιο, επανέρχεται εντονότερα από ποτέ το ενδεχόμενο ενός επικείμενου ανασχηματισμού, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, να διατηρεί όλα τα σενάρια ανοιχτά και να ζητά «πλήρη και τεκμηριωμένη αξιολόγηση» των γεγονότων από τους αρμόδιους φορείς.

BEST OF TOTHEMAONLINE