Αντίδοτο στη ζέστη το γέλιο! Δείτε τη χιουμοριστική φωτογραφία που κάνει το γύρο της Κύπρου

Αντίδοτο στη ζέστη το γέλιο! Δείτε τη χιουμοριστική φωτογραφία που κάνει το γύρο της Κύπρου

Η ζέστη στην Κύπρο τις τελευταίες μέρες έχει χτυπήσει κόκκινο, με την θερμοκρασία να ξεπερνά τους 40 βαθμούς κελσίου, ενώ σήμερα Δευτέρα (3/8) σκαρφάλωσε στους 43!!

Τα κλιματιστικά δουλεύουν όλη μέρα χωρίς σταματημό για να προσφέρουν δροσιά στο κόσμο, γιατί διαφορετικά δεν γίνεται, αφού τα ακραία καιρικά φαινόμενα είναι το θέμα συζήτησης στις παρέες αλλά και στο διαδίκτυο με τα social media να κατακλύζονται από σχόλια και φωτογραφίες

Μια φωτογραφία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτυώσης, δείχνει την Κύπρο να βρίσκεται μια ανάσα από τον ήλιο, ενώ ο υπόλοιπός πλανήτης βρίσκεται αρκετά πιο πίσω, προσπαθώντας ο κόσμος με χιουμοριστικό τρόπο να αντιμετωπίσει τις ζέστες που «έσφιξαν» για τα καλά.

Σε μια άλλη περίπτωση, μια παρέα σκέφτηκε ένα έξυπνο τρόπο για να δροσιστεί γεμίζοντας ένα μονοκάμπινο με νερό απολαμβάνοντας έτσι την δική τους πισίνα. 

Α.Κ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος ενημέρωσε τη Δευτέρα τους ομολόγους του στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που διεξήχθη τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο, για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το παράνομο «Μνημόνιο Συναντίληψης» μεταξύ της Τουρκίας και της παράνομης αποσχιστικής οντότητας στις κατεχόμενες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, το οποίο αφορά την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου. Τόνισε ότι πρόκειται για κατάφορη παραβίαση του διεθνούς δικαίου και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας.