Λάρνακα:Αστυνομικοί «έφαγαν το ξύλο της χρονιάς τους»

Λάρνακα:Αστυνομικοί «έφαγαν το ξύλο της χρονιάς τους»

Στο νοσοκομείο κατέληξαν δυο αστυνομικοί, που υπηρετούν στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας.Τραυματίστηκαν εν ώρα καθήκοντος, ενώ εκτελούσαν την βραδινή βάρδια.

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη

Σύμφωνα με τις πρώτες αποκλειστικές πληροφορίες της ιστοσελίδα μας, Tothemaonline, τα δυο μέλη της δύναμης, ανταποκρίθηκαν σε κλήση για οχληρία στη περιοχή της Λάρνακας. Όταν έφθασαν στον σημείο δυο πρόσωπα, σε αλλόφρονα κατάσταση, «πιάστηκαν» στα χέρια με τους αστυνομικούς. Από την συμπλοκή τραυματίστηκαν οι δυο αστυνομικοί και μεταφέρθηκαν στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.

Τα δυο μέλη της δύναμης περιθάλφθηκαν και πήραν εξιτήριο. Οι ιατροί τους παραχώρησαν    αναρρωτική άδεια, ενώ για τους δυο ταραξίες εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης τους.

Η αστυνομία είναι θέμα χρόνου να τους περάσει χειροπέδες.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό παραμένει εγκλωβισμένο σε παρατεταμένη στασιμότητα, η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδης με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες σήμερα στις Βρυξέλλες, αποκτά χαρακτήρα πέραν του τυπικού. Πρόκειται για μια πολιτική κίνηση με σαφή στόχευση: να επαναφέρει το Κυπριακό σε τροχιά ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, σε μια περίοδο όπου το αδιέξοδο παγιώνεται και οι αποκλίσεις βαθαίνουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE