Συμφωνία αποφυγής διπλής φορολογίας υπογράφουν Κύπρος και Ιράν

Συμφωνία αποφυγής διπλής φορολογίας υπογράφουν Κύπρος και Ιράν

Συμφωνία για την Αποφυγή Διπλής Φορολογίας και Φοροδιαφυγής αναφορικά με Φόρους πάνω στο εισόδημα υπογράφουν σήμερα Κύπρος και Ιράν, στη Λευκωσία, στην παρουσία του Υφυπουργού Οικονομικών και Προέδρου της Φορολογικής Διοίκησης του Ιράν Αλί Ασγκάρι.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, τη Συμφωνία εκ μέρους της Κυπριακής Δημοκρατίας θα υπογράψει λίγο πριν το μεσημέρι ο Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης και ο κ. Ασγκάρι, ενώ αργότερα το απόγευμα, οι δύο αξιωματούχοι θα παραστούν σε εκδήλωση του ΚΕΒΕ, για την παρουσίαση των επιχειρηματικών και οικονομικών προοπτικών στο Ιράν, μετά την άρση των απαγορευτικών μέτρων.

Σε παλαιότερες δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο Πρέσβης της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν στην Κύπρο Ρέζα Ζαμπίμπ είχε αναφέρει πως η Συμφωνία αναμένεται να ανοίξει το δρόμο για ενίσχυση των επιχειρηματικών και οικονομικών σχέσεων των δύο χωρών.

Επιχειρηματικοί παράγοντες, μιλώντας στο ΚΥΠΕ, είχαν κάνει επίσης λόγο για διάνοιξη των προοπτικών εισροής επενδύσεων από το Ιράν προς την Κύπρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κάλεσε απόψε τις κοινότητες της ελεύθερης Κύπρου να ωριμάσουν έργα ώστε να εγκριθούν από την Κυβέρνηση το 2027 όταν και θα διατεθεί ποσό 3,5 δις ευρώ για υλοποίηση τους.