ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Υπ. Δικαιοσύνης: Προανήγγειλε αλλαγές - Έρχεται πλάνο επανασχεδιασμού των Φυλακών

Υπ. Δικαιοσύνης: Προανήγγειλε αλλαγές - Έρχεται πλάνο επανασχεδιασμού των Φυλακών

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης πολύ σύντομα θα είναι σε θέση να ανακοινώσει ένα γενικότερο πλάνο επανασχεδιασμού του σωφρονιστικού ιδρύματος, δήλωσε σήμερα η αρμόδια Υπουργός Άννα Κουκκίδου Προκοπίου, τοποθετώντας τη δημοσιοποίηση συγκεκριμένων προτάσεων κατά την επίσημη επίσκεψή της στις Κεντρικές Φυλακές περί τα τέλη Απριλίου.

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων στο περιθώριο τιμητικής εκδήλωσης για την επέτειο της 1ης Απριλίου 1955, στις Κεντρικές Φυλακές, η κ. Προκοπίου είπε πως πολύ σύντομα θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε ένα γενικότερο πλάνο επανασχεδιασμού των φυλακών.

«Έχουμε κάποιες προτάσεις τις οποίες θα καταθέσουμε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας πολύ σύντομα οι οποίες βεβαίως αφορούν ένα σύστημα απενεργοποίησης των κινητών, το οποίο βέβαια αυτό είναι καθαρά ζήτημα του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών, αλλά ταυτόχρονα και ένα σχεδιασμό ο οποίος θα αποσκοπεί και στην αποσυμφόρηση την οποία αντιμετωπίζουμε σήμερα και σίγουρα είναι σοβαρό πρόβλημα»», είπε.

Λέγοντας ότι παρόλο που η ίδια δεν έχει πραγματοποιήσει την επίσημη εθιμοτυπική επίσκεψη στις Φυλακές μετά την ανάληψη των καθηκόντων της, η Υπουργός Δικαιοσύνης επεσήμανε πως «πιστεύω ότι η επαφή που έχουμε με τον κ. Καπνουλλά, τον Αναπληρωτή Διευθυντή των Φυλακών είναι πάρα πολύ καλή, είμαστε σε συνεχή επικοινωνία, έχω έλθει πάρα πολλές φορές στις Φυλακές έστω και ανεπίσημα».

«Υπάρχει όμως η μεγάλη επίσημη εθιμοτυπική επίσκεψη, που προγραμματίζεται για το τέλος του Απρίλη και μέχρι τότε σίγουρα θα έχουμε και συγκεκριμένες προτάσεις οι οποίες θα μπορούν να δημοσιοποιηθούν», κατέληξε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Φουλάρει το ΑΚΕΛ, ο Στεφάνου αξιοποιεί το μομέντουμ

«Μυρίζουν» Πάσχα: 5+1 ταινίες – και μίνι σειρές - που ανασύρουν από μέσα μνήμες και θέλουμε να τις βλέπουμε κάθε χρόνο

Full ταξίδια φέτος οι Κύπριοι – Αυτοί είναι οι δημοφιλέστεροι προορισμοί για το Πάσχα

Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός πολιτικός και καθηγητής Τάκης Γαβριηλίδης

Διασωληνωμένη 31χρονη μετά από «μυστήριο» τροχαίο ατύχημα – Ψάχνει τον οδηγό η Αστυνομία

Τσέπωνε τα χρήματα πολιτών για φωτοβολταϊκά - Συνελήφθη υπάλληλος της ΑΗΚ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top