Εντόπισαν χρησιμοποιημένες σύριγγες και ηρωίνη στη Λεμεσό - Φόρεσαν χειροπέδες δύο πρόσωπα

Εντόπισαν χρησιμοποιημένες σύριγγες και ηρωίνη στη Λεμεσό - Φόρεσαν χειροπέδες δύο πρόσωπα

Μέλη της ΥΚΑΝ Λεμεσού, ανέκοψαν χθες για έλεγχο δύο πρόσωπα ηλικίας 32 και 30 ετών.

Σε έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκαν στην κατοχή του 32χρονου και κατασχέθηκαν, 13 νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν ηρωίνη συνολικού μεικτού βάρους 3,9 γραμμαρίων περίπου, καθώς και το χρηματικό ποσό των 475 ευρώ.

Ακολούθως, έγινε έρευνα με δικαστικό ένταλμα σε δωμάτιο στο οποίο διέμεναν τα δύο πρόσωπα, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν έξι χρησιμοποιημένες σύριγγες, μία ηλεκτρονική ζυγαριά με ίχνη ηρωίνης και ένα νάιλον τεμάχιο με ηρωίνη βάρους 5,6 γραμμαρίων περίπου.

Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι ο 30χρονος διαμένει παράνομα στο έδαφος της κυπριακής δημοκρατίας.

Τα δύο πρόσωπα συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διπλωματική κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα: Από το Κυπριακό ως τη Γάζα

Διπλωματική κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα: Από το Κυπριακό ως τη Γάζα

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων και αυξημένων διπλωματικών διεργασιών, η Κυπριακή Δημοκρατία εντείνει την εξωτερική της δράση τόσο στο Κυπριακό, όσο και στο ανθρωπιστικό μέτωπο της Μέσης Ανατολής. Με φόντο την προγραμματισμένη συνάντηση υπό τον ΟΗΕ για το Κυπριακό, τη διαρκή δέσμευση στον Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών και την έτοιμη ανθρωπιστική αποστολή προς τη Γάζα μέσω του σχεδίου «Αμάλθεια», η Λευκωσία επιχειρεί να ενισχύσει τον διεθνή της ρόλο, προωθώντας ταυτόχρονα σταθερότητα, ειρήνη και αλληλεγγύη στην ευρύτερη περιοχή.