Νέο αίμα στην άσφαλτο… Θανατηφόρο το τροχαίο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό – Τι διερευνά η Αστυνομία
Νεκρός είναι ο διανομέας φαγητού που παρασύρθηκε από όχημα μετά από σύγκρουση με άλλο όχημα στη Λεμεσό το βράδυ της Παρασκευής.
Ανησυχία προκαλεί η άγνοια για την ύπαρξη ή όχι μηχανημάτων που αντιγράφουν τα δεδομένα των συγκεκριμένων server, ώστε να γίνει ομαλή επανάκτηση όλων των στοιχείων. Σε διαφορετική περίπτωση υπάρχει ο κίνδυνος απώλειας δεδομένων, κάτι το οποίο θα επιτείνει το πρόβλημα. Επί του παρόντος φαίνεται ότι τα αντίγραφα υπάρχουν και δεν χάθηκε οτιδήποτε.
Σύμφωνα με πληροφορίες του themaonline, ο χώρος στον οποίο βρίσκονται οι server εδώ και χρόνια δεν ενδείκνυται, γιατί η ύπαρξη των ντεποζίτων του νερού αποτελούσε δυνητικό κίνδυνο για την ασφάλεια των συστημάτων. Οι server ανήκουν στο υφυπουργείο Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής, το οποίο στεγάζεται στο κτίριο του Υπουργείου Οικονομικών, ενώ σύντομα θα μεταφερθεί σε κτίριο στη λεωφόρο Λεμεσού, παρά το Αρχηγείο Αστυνομίας.
«Πνίγηκε» το gov.cy, χωρίς διαδίκτυο και email η κυβέρνηση
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις