LIKE ONLINE

Πώς θα ήταν Γκέιτς, Τραμπ, Μασκ, Μπέζος αν ήταν φτωχοί; - Δείτε φωτογραφίες

Πώς θα ήταν Γκέιτς, Τραμπ, Μασκ, Μπέζος αν ήταν φτωχοί; - Δείτε φωτογραφίες

Ένας Ινδός καλλιτέχνης χρησιμοποίησε την τεχνητή νοημοσύνη και έφτιαξε εικόνες με μερικούς από τους πιο πλούσιους ανθρώπους του πλανήτη τους οποίους έντυσε με κουρέλια και τους έβαλε να ζουν σε φτωχογειτονιές.

Οι εντυπωσιακές εικόνες που δημιούργησε ο Ινδός καλλιτέχνης Gokul Pillai δείχνουν τα πορτρέτα των Ντόναλντ Τραμπ, Έλον Μασκ, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, Γουόρεν Μπάφετ, Μπιλ Γκέιτς και Τζεφ Μπέζος ως «slumdog billionaires».

Ο Pillai δήλωσε στη DailyMail.com ότι χρησιμοποίησε το πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης Midjourney για να δημιουργήσει τα πορτρέτα τους ενώ παράλληλα χρησιμοποίησε και photoshop.

Η έμπνευσή του, όπως είπε, προήλθε από την κλασική ινδική ταινία «Slumdog Millionaire» την οποία είδε ξανά. «Ήταν πολύ συμπτωματικό. Η ταινία διαδραματίζεται στις φτωχογειτονιές της Ινδίας και ήθελα να φτιάξω κάτι βασισμένο σε αυτό», δήλωσε ο Pillai.

«Η λέξη “εκατομμυριούχος” στον τίτλο της ταινίας και η αντιπαραβολή της με πραγματικούς δισεκατομμυριούχους, έτσι ξεκίνησε».

Στο φωτογραφικό κολάζ, ο Αμερικανός επιχειρηματίας και συνιδρυτής της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς, 67 ετών, εμφανίζεται γυμνόστηθος και φορώντας μόνο ένα γκρίζο παντελόνι που έμοιαζε σαν σακί, να στέκεται έξω από μια παράγκα.

Η εικόνα του πάμφτωχου Gates - είναι ο τέταρτος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο - σύμφωνα με το Bloomberg News, έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 10.000 likes.

Ο 45ος πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ 76 ετών, φαίνεται ατημέλητος και εξαθλιωμένος

Ο Ινδός δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας Μουκές Αμπάνι, 65 ετών φοράει ένα βρώμικο oversized μπλουζάκι και ένα μπλε παντελόνι, και στέκεται δίπλα σε μια χωματερή.

Ο Pillai δημοσίευσε τις εικόνες που δημιούργησε η τεχνητή νοημοσύνη την Παρασκευή ρωτώντας τους followers του: «Μήπως παρέλειψα να συμπεριλάβω κάποιον στη λίστα;».

Το φωτογραφικό υλικό που ανέβασε έγινε viral δημιουργώντας θύελλα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με έναν να σχολιάζει: «Αυτό είναι επικό».

Ο καλλιτέχνης ο οποίος μένει στο Mysore της Ινδίας και έχει περισσότερους από 36.000 ακόλουθους στο Instagram του, δήλωσε στη DailyMail.com ότι «έχει τρελαθεί με την ανταπόκριση».

«Ήξερα ότι θα ήταν αστείο και λίγοι μπορεί να το έβρισκαν και ξεκαρδιστικό. Αλλά η ανταπόκριση που έλαβα ήταν άνευ προηγουμένου! Είναι τόσο χαρούμενος».

Όταν ρωτήθηκε ποια εικόνα ήταν η πιο δημοφιλής, είπε: «Πιθανότατα ο Μπιλ Γκέιτς. Είναι δύσκολο να πω».

Αλλά πρόσθεσε, ότι ο Μουκές Αμπάνι, σύμφωνα με τα μηνύματα που έλαβε, «φαινόταν ο πιο φτωχός».

Δείτε τις φωτογραφίες που δημιούργησε:

 

 ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Πνίγηκε» το gov.cy, χωρίς διαδίκτυο και email η κυβέρνηση

Θες να πας με πλοίο στον Πειραιά; Άρχισαν οι κρατήσεις θέσεων – Πότε σαλπάρει το πρώτο πλοίο, τα δρομολόγια και οι τιμές

Εν αναμονή των προεκλογικών δαπανών υποψηφίων ΠτΔ ο Γενικός Ελεγκτής – Πόσοι δεν κατέθεσαν ακόμη στοιχεία

Αρτοποιεία: Τους «χτύπησε την πόρτα» η ακρίβεια – Στα ύψη οι τιμές για φλαούνες και τσουρέκια ενόψει Πάσχα

Στις 8 οι συλλήψεις πριν το ντέρμπι στο ΓΣΠ - Τους τσάκωσαν με ρόπαλα, σιδερογροθιές και ναρκωτικά

Πως είναι σήμερα ο «Ιησούς από τη Ναζαρέτ»; - Δείτε φωτογραφίες από όλους τους πρωταγνωνιστές της σειράς

Έκαναν «φύλλο και φτερό» οικία ιερέα στη Λάρνακα – Το ποσό που έκλεψαν

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top