Υπουργείο Οικονομικών για «κατάρρευση» server: «Υπό διαχείριση το πρόβλημα, με στόχο την άμεση επίλυσή του

Υπουργείο Οικονομικών για «κατάρρευση» server: «Υπό διαχείριση το πρόβλημα, με στόχο την άμεση επίλυσή του

Ανακοίνωση αναφορικά με το θέμα που προέκυψε και επηρεάζει όλες τις κυβερνητικές ιστοσελίδες, οι οποίες τέθηκαν εκτός λειτουργίας, για λόγους ασφαλείας, εξέδωσε μέσω Twitter το Υπουργείο Οικονομικών.

Όπως αναφέρει, «το Υπουργείο Οικονομικών επιθυμεί να πληροφορήσει τους πολίτες ότι καταβάλλεται προσπάθεια για αποκατάσταση της όποιας ζημιάς προκλήθηκε από διαρροή νερού στο χώρο όπου βρίσκονται οι διακομιστές που παρέχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο για όλο τον κυβερνητικό κόμβο, που αφορά σε όλες τις διαδικτυακές υπηρεσίες του κράτους».

Για λόγους ασφαλείας, συνεχίζει, έχουν αποσυνδεθεί οι διακομιστές για περιορισμό και αποκατάσταση της ζημιάς και, ως εκ τούτου, οι ιστοσελίδες του Υπουργείου Οικονομικών, περιλαμβανομένων των ιστοσελίδων του Τμήματος Φορολογίας και του Τμήματος Τελωνείων, του Τμήματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων, του Τμήματος Κτηματολογίου και Χωρομετρίας, του Τμήματος Αρχείου Πληθυσμού και Μετανάστευσης και του Τμήματος Εφόρου Εταιρειών έχουν καταστεί ανενεργές, καθώς και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, με αποτέλεσμα να περιορίζεται η δυνατότητα εξυπηρέτησης του κοινού.

«Το ζήτημα βρίσκεται υπό διαχείριση με σκοπό την άμεση επίλυσή του και την επαναλειτουργία των συστημάτων του δημοσίου πρωτίστως, για την εξυπηρέτηση του κοινού. Θα υπάρξει σχετική ενημέρωση με την πλήρη αποκατάσταση του ζητήματος που έχει παρουσιαστεί», καταλήγει το Υπουργείο Οικονομικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άφησαν εκτεθειμένους τους server παρότι υπήρχε απόφαση για μετακίνησή τους – Αρχίζει έρευνα το Υφυπουργείο Έρευνας

Θες να πας με πλοίο στον Πειραιά; Άρχισαν οι κρατήσεις θέσεων – Πότε σαλπάρει το πρώτο πλοίο, τα δρομολόγια και οι τιμές

Εν αναμονή των προεκλογικών δαπανών υποψηφίων ΠτΔ ο Γενικός Ελεγκτής – Πόσοι δεν κατέθεσαν ακόμη στοιχεία

Αρτοποιεία: Τους «χτύπησε την πόρτα» η ακρίβεια – Στα ύψη οι τιμές για φλαούνες και τσουρέκια ενόψει Πάσχα

Διαφημίζει κροτίδες προς πώληση μέσω TikTok - Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας ο νεαρός – Βίντεο

Μηνύματα που συγκλονίζουν: «Ο κόσμος φοβάται να πάει στο νοσοκομείο… Επιλέγει να πεθάνει στο σπίτι του αβοήθητος»

Έκαναν «φύλλο και φτερό» οικία ιερέα στη Λάρνακα – Το ποσό που έκλεψαν

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE