Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών
Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.
Στον 65χρονο εκδόθηκε από λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων, εξώδικη ειδοποίηση πληρωμής χρηματικού ποσού ύψους 5,500 ευρώ, για την παράνομη κατοχή τους.
Συγκεκριμένα, μετά από έρευνα που έγινε σήμερα το μεσημέρι από μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, στην κατοικία του 65χρονου, ανευρέθηκαν συνολικά 480 πακέτα τσιγάρων και πακέτα βιομηχανοποιημένου καπνού συνολικού βάρους τριάμισι κιλών.
Αφού ενημερώθηκε σχετικά το Τμήμα Τελωνείων, λειτουργοί του διενήργησαν έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι τα ανευρεθέντα καπνικά προϊόντα είναι αδασμοαφορολόγητα.
Αυτά παραλήφθηκαν από τους λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων, που εξέδωσαν στον 65χρονο εξώδικη ειδοποίηση πληρωμής χρηματικού ποσού ύψους πεντέμισι χιλιάδων ευρώ.
Αρτοποιεία: Τους «χτύπησε την πόρτα» η ακρίβεια – Στα ύψη οι τιμές για φλαούνες και τσουρέκια ενόψει Πάσχα
Διαφημίζει κροτίδες προς πώληση μέσω TikTok - Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας ο νεαρός – Βίντεο
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις