«Τσουχτερό» πρόστιμο σε 65χρονο - Τον έπιασαν με αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα

«Τσουχτερό» πρόστιμο σε 65χρονο - Τον έπιασαν με αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα

Αδασμολόγητα προϊόντα καπνού ανευρέθηκαν και κατασχέθηκαν από μέλη της Αστυνομίας στη Λεμεσό, μετά από έρευνα στην κατοικία 65χρονου.

Στον 65χρονο εκδόθηκε από λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων, εξώδικη ειδοποίηση πληρωμής χρηματικού ποσού ύψους 5,500 ευρώ, για την παράνομη κατοχή τους.

Συγκεκριμένα, μετά από έρευνα που έγινε σήμερα το μεσημέρι από μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, στην κατοικία του 65χρονου, ανευρέθηκαν συνολικά 480 πακέτα τσιγάρων και πακέτα βιομηχανοποιημένου καπνού συνολικού βάρους τριάμισι κιλών.

Αφού ενημερώθηκε σχετικά το Τμήμα Τελωνείων, λειτουργοί του διενήργησαν έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι τα ανευρεθέντα καπνικά προϊόντα είναι αδασμοαφορολόγητα.

Αυτά παραλήφθηκαν από τους λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων, που εξέδωσαν στον 65χρονο εξώδικη ειδοποίηση πληρωμής χρηματικού ποσού ύψους πεντέμισι χιλιάδων ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κανονικά η καταβολή επιδομάτων και συντάξεων παρά την «κατάρρευση» των server – Πότε θα γίνουν οι πληρωμές

Αναστάτωση σε Γραφείο Ευημερίας: Αιτητής ασύλου μπούκαρε στο κτήριο και προκάλεσε ζημιές - Του πέρασαν χειροπέδες - Φωτογραφίες

«Τρέχουν» στις υπεραγορές ενόψει Πάσχα οι Κύπριοι - Αυξημένη η κίνηση παρά την ακρίβεια - «Δεν αλλάζει η νοοτροπία…»

Αρτοποιεία: Τους «χτύπησε την πόρτα» η ακρίβεια – Στα ύψη οι τιμές για φλαούνες και τσουρέκια ενόψει Πάσχα

Διαφημίζει κροτίδες προς πώληση μέσω TikTok - Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας ο νεαρός – Βίντεο

Άφησαν εκτεθειμένους τους server παρότι υπήρχε απόφαση για μετακίνησή τους – Αρχίζει έρευνα το Υφυπουργείο Έρευνας

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Με τη φράση ότι «οι ανασχηματισμοί δεν εξαγγέλλονται, αλλά ανακοινώνονται», απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα σενάρια για επικείμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα εντός Αυγούστου, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις σχετικές πληροφορίες και τις διαρροές ονομάτων. Την ίδια ώρα, έστρεψε την προσοχή στο Κυπριακό, το οποίο χαρακτήρισε ύψιστη προτεραιότητα, ανακοινώνοντας ότι έχει ήδη αρχίσει σε τεχνοκρατικό επίπεδο η προεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη για τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης.