Τηλεφώνημα για βόμβα στη Λεμεσό - Εκκενώθηκε το Παττίχειο Θέατρο

Τηλεφώνημα για βόμβα στη Λεμεσό - Εκκενώθηκε το Παττίχειο Θέατρο

Σε κινητοποίηση τέθηκε το βράδυ της Τρίτης (10/4) η Αστυνομία στη Λεμεσό, μετά από τηλεφώνημα για εκρηκτικό μηχανισμό στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού.

Μέχρι στιγμής δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε το ύποπτο.

Σύμφωνα με τις πρώτες αστυνομικές πληροφορίες, μετά το τηλεφώνημα εκκενώθηκε το θέατρο, στο οποίο ήταν προγραμματισμένη stand-up comedy καλλιτεχνών από το εξωτερικό, ενώ στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας.

Μέχρι στιγμής δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε το ύποπτο, ενώ οι εξετάσεις συνεχίζονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ενώπιον Δικαστηρίου επτά οπαδοί που συνελήφθησαν πριν το ΑΠΟΕΛ-Απόλλων - Τους «έκοψαν» το γήπεδο μέχρι τη δίκη

Αναστάτωση σε Γραφείο Ευημερίας: Αιτητής ασύλου μπούκαρε στο κτήριο και προκάλεσε ζημιές - Του πέρασαν χειροπέδες - Φωτογραφίες

«Τρέχουν» στις υπεραγορές ενόψει Πάσχα οι Κύπριοι - Αυξημένη η κίνηση παρά την ακρίβεια - «Δεν αλλάζει η νοοτροπία…»

Αρτοποιεία: Τους «χτύπησε την πόρτα» η ακρίβεια – Στα ύψη οι τιμές για φλαούνες και τσουρέκια ενόψει Πάσχα

Διαφημίζει κροτίδες προς πώληση μέσω TikTok - Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας ο νεαρός – Βίντεο

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Είμαστε εδώ για να μεταρρυθμίσουμε το κράτος με ένα και μοναδικό στόχο: να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE