Θανατηφόρο στη Λευκωσία: Συνελήφθη ο 35 χρόνος οδηγός του οχήματος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια
Στη σύλληψη του 35χρονου οδηγού του οχημάτος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια Κρασιά προχώρησε η Αστυνομία.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΑΚΕΛ, κατά τη διάρκεια της συνάντησης Στεφάνου – Σάπφλεντ συζητήθηκαν οι πολιτικές εξελίξεις στην Κύπρο και οι εκτιμήσεις και προτάσεις του ΑΚΕΛ.
«Αναφερόμενος στο Κυπριακό, ο Γ.Γ. του ΑΚΕΛ σημείωσε ότι υπάρχει κίνδυνος για συνέχιση του αδιεξόδου που οδηγεί σε διχοτόμηση, κάτι που πρέπει να αποτραπεί», προστίθεται στην ανακοινωση.
Σε σχέση με αυτό, όπως αναφέρει, ο κ. Στεφάνου υπογράμμισε ότι το ΑΚΕΛ από τον Δεκέμβρη του 2020 έχει πρόταση για δημιουργία των προϋποθέσεων για επανέναρξη των συνομιλιών.
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
Αρτοποιεία: Τους «χτύπησε την πόρτα» η ακρίβεια – Στα ύψη οι τιμές για φλαούνες και τσουρέκια ενόψει Πάσχα
Διαφημίζει κροτίδες προς πώληση μέσω TikTok - Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας ο νεαρός – Βίντεο
Θλίψη στη Λευκωσία - Έφυγε από τη ζωή η 31χρονη Παυλίνα
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις