LIKE ONLINE

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Ιδιοκτήτης μαγαζιού στην Θεσσαλονίκη το νοικιάζει δωρέαν για 6 μήνες

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Ιδιοκτήτης μαγαζιού στην Θεσσαλονίκη το νοικιάζει δωρέαν για 6 μήνες

Η αγγελία που έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον στους επίδοξους ενοικιαστές. Χωρίς ενοίκιο για τους έξι πρώτους μήνες ενοικιάζεται ένα κατάστημα στη Θεσσαλονίκη.

Η ανάρτηση, ενδεικτική της κατάστασης στη γειτονιά του Μπιτ Παζάρ στην Θεσσαλονίκη όπου υπάρχουν πολλά ανοίκιαστα καταστήματα, βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στη βιτρίνα ενός άδειου καταστήματος, το οποίο λειτουργούσε ως ουζερί σχεδόν 10 χρόνια.

Το ακίνητο πριν από λίγους μήνες απέκτησε νέους ιδιοκτήτες, οι οποίοι σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο αποφάσισαν να το διαθέσουν προς εκμετάλλευση δωρεάν.

«Το ενοίκιο είναι χαμηλότερο απ' ό,τι ήταν προηγουμένως και αποφασίσαμε να το διαθέσουμε δωρεάν για ένα εξάμηνο, μήπως το γεγονός αυτό λειτουργήσει ως δέλεαρ. Εξάλλου, η περιοχή έχει "πέσει" πλέον εμπορικά ενώ γνωρίζουμε ότι, όποιος μπει στο μαγαζί, επειδή θέλει ανακαίνιση, θα χρειαστεί τουλάχιστον 2-3 μήνες για να το φτιάξει και να λειτουργήσει στη συνέχεια ως υγειονομικού ενδιαφέροντος» εξήγησε ο ιδιοκτήτης του ακινήτου.

Σημείωσε μάλιστα ότι τις λίγες μέρες που έχει αναρτήσει την ταμπέλα στο τζάμι, έχουν υπάρξει διάφοροι ενδιαφερόμενοι αλλά κανείς δεν έχει προχωρήσει, μέχρι στιγμής, στην ενοικίασή του. «Πάντως, στις εμπορικές μισθώσεις, οι δύο μήνες είναι δεδομένοι ότι δεν καταβάλλονται ενοίκια» προσθέτει.

Η συγκεκριμένη περιοχή ωστόσο έχει «πέσει» τον τελευταίο καιρό και δεν υπάρχει ιδιαίτερη ζήτηση, όπως αναφέρει στο Αθηναϊκό πρακτορείο και ο Θεόδωρος Μπαγρόπουλος, ο οποίος υπήρξε για πολλά χρόνια μεσίτης στην περιοχή.

Η εμπορική αξία της περιοχής, γνωστής και ως «Μοναστηράκι» της Θεσσαλονίκης, αφού εδώ και δεκαετίες λειτουργούν πολλά παλαιοπωλεία, έχει μειωθεί σημαντικά, «ειδικά στην οδό Τοσίτσα, όπου βρίσκεται το συγκεκριμένο ανοίκιαστο κατάστημα, υπάρχουν και άλλα που είναι κλειστά χρόνια. Η πτώση της εμπορικής κίνησης αλλά και τα έργα για το Μετρό στην Εγνατία, έχουν ρίξει πάρα πολύ την αξία των ακινήτων» αναφέρει χαρακτηριστικά.

1

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top