Μπούκαρε σε περίπτερο και φώναζε «ληστεία» - Πήρε τα λεφτά από το ταμείο και έγινε καπνός

  Μπούκαρε σε περίπτερο και φώναζε «ληστεία» - Πήρε τα λεφτά από το ταμείο και έγινε καπνός

Ληστεία διαπράχτηκε την Τετάρτη το απόγευμα σε περίπτερο στη Χλώρακα.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, στις 12.4.23 και η ώρα 16:18 σε περίπτερο στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στην Χλώρακα, όπου εργάζονταν υπάλληλος ηλικίας 17 ετών, εισήλθε άντρας, ο οποίος είχε καλυμμένο το πρόσωπο του και φώναζε στα ελληνικά “ληστεία, ληστεία”.

Ακολούθως ο δράστης έτρεξε πίσω από τον πάγκο άνοιξε το ταμείο του περιπτέρου και φέρεται να απέσπασε περίπου 250 ευρώ.

Ο νεαρός ταμίας προσπάθησε να τον ανακόψει από τα χέρια του, αλλά ανεπιτυχώς. 

Η σκηνή αποκλείστηκε εξετάστηκε επιστημονικά, ενώ η Αστυνομία, είπε ο κ. Νικολάου, διενεργεί εξετάσεις στην περιοχή για εξασφάλιση μαρτυρίας ως προς τις κινήσεις του δράστη με σκοπό τον εντοπισμό του.

Ο δράστης φορούσε σκούρα ρούχα και φούτερ μπλούζα.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Εντατικοποίηση προσπαθειών για επανέναρξη συνομιλιών - Εξελίξεις εντός των επόμενων ημερών

Κυπριακό: Εντατικοποίηση προσπαθειών για επανέναρξη συνομιλιών - Εξελίξεις εντός των επόμενων ημερών

Εντατικοποίηση των προσπαθειών για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, αναμένεται στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, μετά και την ανάδειξη του νέου ηγέτη των Τουρκοκυπρίων και δεδομένης της ήδη προαναγγελθείσας από τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών επόμενης άτυπης διευρυμένης Συνόδου.