ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άτομα εγκλωβίστηκαν λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης στο Τρόοδος - Βίντεο

Άτομα εγκλωβίστηκαν λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης στο Τρόοδος - Βίντεο

Σφοδρή ήταν η χιονόπτωση που καταγράφηκε από χθες (12/4) το βράδυ στο Τρόοδος, με το χιόνι να έχει στοιβάξει για τα καλά, κάτι που έφερε αναπόφευκτα διάφορα προβλήματα.

Σύμφωνα με τον Σταθμάρχη του Τρόοδους, Ανδρέα Πρίγκιπα, που μίλησε στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα», η χιονόπτωση διήρκησε καθ’ όλη την διάρκεια της νύχτας και σταμάτησε γύρω στις 6-7 το πρωί.

Αναφορικά με τα προβλήματα που καταγράφηκαν, ο κ. Πρίγκιπας ανέφερε ότι σημειώθηκαν κατολισθήσεις βράχων από δρόμους που οδηγούν προς το Τρόοδος, με τη μετακίνηση των μικρών πετρών να έχει γίνει από τους περιπόλους και των μεγαλύτερων πετρών με την βοήθεια των δημόσιων έργων.

Επιπλέον, ο κ. Πρίγκιπας έκανε αναφορά για άτομα τα οποία εγκλωβίστηκαν λόγω του χιονιού και χρειάστηκαν να μεταφερθούν από το περίπολο.

«Τις πρωινές ώρες χρειάστηκε βοήθεια για έναν εργαζόμενο, ο οποίος ήθελε να μεταβεί στην εργασία του και δεν μπορούσε διότι οι δρόμοι είναι ανοιχτοί μόνο για οχήματα σε κίνηση στους τέσσερις τροχούς και με αντιολισθητικές αλυσίδες, έτσι το περίπολο μας τον μετέφερε στην εργασία του. Επίσης, το πρωί δύο πεζοπόροι που βρίσκονταν στην περιοχή τους Τροόδους προσπάθησαν να μετακινηθούν προς τις Πλάτρες και δυσκολεύτηκαν και έτσι τους μεταφέραμε», ανέφερε συγκεκριμένα.

Δείτε σε βίντεο όσα δήλωσε ο σταθμάρχης του Τροόδους:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top