Παριστάνουν το Netflix για να σας ξεγελάσουν - Νέα απάτη στην Κύπρο -Δείτε φωτογραφία

Παριστάνουν το Netflix για να σας ξεγελάσουν - Νέα απάτη στην Κύπρο -Δείτε φωτογραφία

Τις τελευταίες ημέρες η Υποδιεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Αστυνομίας Κύπρου έγινε δέκτης πολλών καταγγελιών σχετικά με ψευδή παραπλανητικά μηνύματα sms τα οποία παριστάνουν ψευδώς διαδικτυακή συνδρομητική υπηρεσία προβολής ταινιών.

Το κοινό καλείται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό. Να μην ανταποκρίνεται στα συγκεκριμένα μηνύματα και να μην ενεργοποιεί τους συνδέσμους – links που επισυνάπτονται, καθότι είναι κακόβουλα. Στόχος τους είναι η υποκλοπή των κωδικών πρόσβασης των τραπεζικών καρτών που είναι συνδεδεμένοι στην εν λόγω υπηρεσία.

Συμβουλές:

Σε περίπτωση ενεργοποίησης των συνδέσμων και τοποθέτησης των ζητούμενων στοιχείων (e-mail, κωδικού και στοιχεία τραπεζικών καρτών) συστήνεται:

  • η άμεση αλλαγή του κωδικού πρόσβασης και
  • ενημέρωση του τραπεζικού ιδρύματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για αναζωογόνηση πυρόπληκτων περιοχών: «Χρειάζονται σχολεία, πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και θέσεις εργασίας»

ΠτΔ για αναζωογόνηση πυρόπληκτων περιοχών: «Χρειάζονται σχολεία, πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και θέσεις εργασίας»

Η δωρεά του Ιδρύματος της Coca-Cola ΗΒC ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ προς το Ινστιτούτο MountMed για την υλοποίηση του προγράμματος αναζωογόνησης των πυρόπληκτων περιοχών της ορεινής Λεμεσού είναι ενισχυτική των δράσεων της πολιτείας και των κοινοτήτων και στοχεύει στη διαμόρφωση μιας νέας, βιώσιμης προοπτικής για την ευρύτερη περιοχή με σεβασμό στον άνθρωπο και τις τοπικές κοινωνίες, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE