Νέο τροχαίο στην Αγία Νάπα με μοτοσυκλετιστή

Νέο τροχαίο στην Αγία Νάπα με μοτοσυκλετιστή

Με θλαστικό τραύμα στη μετωπιαία χώρα και στο πηγούνι νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι, Σουηδός τουρίστας ο οποίος τραυματίστηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης, 05/08/2015. σε οδικό δυστύχημα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 02.30 τα ξημερώματα, τουρίστας από τη Σουηδία, ενώ οδηγούσε τη μοτοσυκλέτα του σε δρόμο στην Αγία Νάπα, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έχασε τον έλεγχο της με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και να τραυματιστεί.

Με ασθενοφόρο ο Σουηδός διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι φέρει θλαστικό τραύμα στη μετωπιαία χώρα και στο πηγούνι και κρατήθηκε για νοσηλεία.

Οι γιατροί έλαβαν δείγμα αίματος από τον Σουηδό για σκοπούς ελέγχου αλκοόλης.

Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνά η Αστυνομία της Αγίας Νάπας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Annie Alexoui: Αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Τ» - «Έχασα την αίσθηση του φόβου» - Απαντά για Φυτιρή και προαναγγέλλει το επόμενο βίντεο

Annie Alexoui: Αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Τ» - «Έχασα την αίσθηση του φόβου» - Απαντά για Φυτιρή και προαναγγέλλει το επόμενο βίντεο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο ThemaOnline, η Ιωάννα Φωτίου, γνωστή και ως annie alexoui, μιλά με έντονο ύφος για τον φόβο, τη ρήξη της με τον κ. Φυτιρή, το καθεστώς στο οποίο βρίσκεται, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο συλλέγει και δημοσιοποιεί στοιχεία μέσα από τα βίντεο της.

BEST OF TOTHEMAONLINE