Έκρυψε δύο χιλιάδες κροτίδες κάτω από δέντρο στη Λεμεσό - Συνελήφθη 22χρονος

Έκρυψε δύο χιλιάδες κροτίδες κάτω από δέντρο στη Λεμεσό - Συνελήφθη 22χρονος

Στη σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 22 ετών προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά παράνομη κατοχή και αποθήκευση εκρηκτικών υλών.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 7.45μ.μ. στις 13/04/2023, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, για ένα όχημα, του οποίου ο οδηγός, σταμάτησε σε ανοικτό χώρο σε περιοχή της Λεμεσού και κατέβασε τσάντες τις οποίες τοποθέτησε κάτω από ένα δέντρο.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή, όπου εντόπισαν τέσσερις τσάντες, οι οποίες περιείχαν πέραν των 2,000 κροτίδων, εννέα πυρσοί και 15 τεμάχια φυτιλιού.

Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός του οχήματος ήταν 22χρονος, ο οποίος συνελήφθη σήμερα με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο διορισμός Χαν απτή απόδειξη ότι η ΕΕ στέκεται στο πλευρό της Κύπρου

ΠτΔ: Ο διορισμός Χαν απτή απόδειξη ότι η ΕΕ στέκεται στο πλευρό της Κύπρου

Ο διορισμός του Γιοχάνες Χαν ως Ειδικού Απεσταλμένου της ΕΕ για το Κυπριακό αποτελεί απτή απόδειξη ότι η ΕΕ στέκεται σταθερά και αποφασιστικά στο πλευρό της Κύπρου, είπε την Τέταρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE