Απίστευτο σκηνικό στην Ελλάδα: Αυτοκίνητο… σφήνωσε σε στενό δρομάκι

Απίστευτο σκηνικό στην Ελλάδα: Αυτοκίνητο… σφήνωσε σε στενό δρομάκι

Σε μια απίστευτη ανακοίνωση προχώρησε η Δημοτική Κοινότητα Μεσαριάς της Σαντορίνης, καθώς αυτοκίνητο… σφήνωσε σε στενό δρομάκι.

Η ανακοίνωση η οποία συνοδεύεται και από τη σχετική φωτογραφία αναφέρει:

«Παρακαλούμε πολύ την προσοχή σας! Στο στενό – ριμιδι του “Αγίου Κωνσταντίνου” έχει σφηνώσει το εικονιζόμενο αυτοκίνητο – Επικοινωνήσαμε με το γραφείο ενοικιάσεων και αναμένεται η απομάκρυνση του.

Λόγω της ημέρας και του εξαιρετικά δύσκολου σημείου ίσως δεν είναι εφικτή η άμεση απομάκρυνση του. Παρακαλούμε για την προσοχή σας. Ευχαριστούμε πολύ και Καλή Ανάσταση!».

Όπως ήταν λογικό η εικόνα έγινε viral στα social media με πολλούς χρήστες να αναρωτιούνται πως κατάφερε να βγει ο οδηγός από το αμάξι, ενώ άλλοι ζήτησαν να παραμείνει στο σημείο ως μνημείο.

ΠΗΓΗ: In.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE