Ελλάδα – Βρέφος έχασε την ζωή του όταν το χτύπησε αυτοκίνητο

Ελλάδα – Βρέφος έχασε την ζωή του όταν το χτύπησε αυτοκίνητο

Ενα βρέφος ηλικίας 14 μηνών έχασε σήμερα την ζωή του μέσα σε καταυλισμό ρομά, στην περιοχή Κόροιβος της Γαστούνης, στην Ηλεία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τραγικό περιστατικό συνέβη όταν, κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες, λύθηκε το χειρόφρενο σταθμευμένου αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα οι ρόδες του οχήματος να κτυπήσουν το βρέφος στο κεφάλι. 

Αμέσως το παιδί διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε στα τραύματά του. Στην συνέχεια η σορός του βρέφους διακομίστηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Πάτρας, για την διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής. Σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται από την Αστυνομία αν μέσα στο αυτοκίνητο που χτύπησε το βρέφος βρισκόταν κάποιο άτομο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κάλεσε απόψε τις κοινότητες της ελεύθερης Κύπρου να ωριμάσουν έργα ώστε να εγκριθούν από την Κυβέρνηση το 2027 όταν και θα διατεθεί ποσό 3,5 δις ευρώ για υλοποίηση τους.