Φωτιά σε κατοικημένη περιοχή έθεσε σε συναγερμό την Πυροσβεστική - Κινδύνευσαν σπίτια και στρατόπεδο

Φωτιά σε κατοικημένη περιοχή έθεσε σε συναγερμό την Πυροσβεστική - Κινδύνευσαν σπίτια και στρατόπεδο

Φωτιά σε κατοικημένη περιοχή στο Λιοπέτρι ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης (20/04).

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής κ. Ανδρέα Κεττή, η πυρκαγιά ξέσπασε η γύρω στις 12:10 και ανταποκρίθηκαν δυο οχήματα. Κατέκαψε συνολική έκταση περίπου επτά δεκαρίων από ξηρά χόρτα, χαμηλή άγρια βλάστηση, αποκάλαμα, θερισμένο σανό, λάστιχα άρδευσης και καλώδια από τουρμπίνες.

Την ίδια ώρα σημειώνει ότι προστατεύθηκε το στρατόπεδο και λεωφορεία της ΟΣΕΛ. Η πυρκαγιά έφτασε μέχρι τις αυλές των σπιτιών όπου και προστατεύθηκαν.

Στο σημείο παραμένουν πυροσβεστικές δυνάμεις για τελικές κατασβέσεις.

*Φωτογραφία αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Από μέρα σε μέρα», τόνισε πως δεν μπορεί η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να παραμένει επ’ αόριστον στην Κύπρο, υπογραμμίζοντας τη σημασία των απευθείας συναντήσεων μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Τουρκοκύπριου ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE