ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακόμη «12 κανόνες για τη ζωή» - Στην Κύπρο ο πασίγνωστος ψυχολόγος και συγγραφέας Dr. Jordan B. Peterson - Όλες οι πληροφορίες

Ακόμη «12 κανόνες για τη ζωή» - Στην Κύπρο ο πασίγνωστος ψυχολόγος και συγγραφέας Dr. Jordan B. Peterson - Όλες οι πληροφορίες

Σταθμό στην Κύπρο κάνει ο Καναδός κλινικός ψυχολόγος, συγγραφέας best seller και podcaster Dr. Jordan B. Peterson, ένας από τους διανοούμενους με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο.

Καταφθάνει στη Λευκωσία, στο πλαίσιο της τελευταίας του περιοδείας "Beyond Order: 12 More Rules for Life Tour" την Πέμπτη, 11 Μαΐου στο Στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος - Ελευθερία».

Το βιβλίο του «12 Rules for Life: An Antidote to Chaos» εκδόθηκε το 2018 και έχει πουλήσει πάνω από 4 εκατομμύρια αντίτυπα διεθνώς. Το sequel «Beyond Order: 12 More Rules for Life» για το οποίο αφορά η περιοδία, κυκλοφόρησε στις 2 Μαρτίου 2021.

Οι «Κανόνες για τη Ζωή» αποτελούν ένα σύνολο αρχών ζωής που πρέπει να τηρούμε.

 

Απίστευτο βιογραφικό - Συγγραφέας best seller βιβλίων και ακαδημαϊκός στο Χάρβαρντ

Όπως έγραψαν και οι The New York Times, «ο Jordan B. Peterson είναι ο δημόσιος διανοούμενος με τη μεγαλύτερη επιρροή στον δυτικό κόσμο αυτή τη στιγμή».

Ο Jordan B. Peterson έχει διδάξει μυθολογία σε δικηγόρους, γιατρούς και επιχειρηματίες, συμβουλεύτηκε τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, βοήθησε τους κλινικούς πελάτες του να διαχειριστούν την κατάθλιψη, την ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή, το άγχος και τη σχιζοφρένεια, υπηρέτησε ως σύμβουλος σε ανώτερους συνεργάτες του μεγάλου καναδικού δικαίου εταιρειών και έδωσε εκτενείς διαλέξεις στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη.

Με τους φοιτητές και τους συναδέλφους του στο Χάρβαρντ και στο Πανεπιστήμιο του Τορόντο, ο Δρ. Peterson έχει δημοσιεύσει πάνω από εκατό επιστημονικές εργασίες, μεταμορφώνοντας τη σύγχρονη κατανόηση της προσωπικότητας, ενώ το βιβλίο του Maps of Meaning: The Architecture of Belief έφερε επανάσταση στην ψυχολογία της θρησκείας.

Παράλληλα, οι followers του στα social media έχουν ξεπεράσει τα 12 εκατ. Μόνο στο youtube οι ακόλουθοι ξεπερνούν τα 6.7 εκατ.

Μη χάσετε αυτή την ευκαιρία! Δείτε τη διαθεσιμότητα και κλείστε τα εισιτήρια σας εδώ μέσω του vivaevent.cy, τη νέα πλατφόρμα εισιτηρίων της Κύπρου!

Διαβάστε περισσότερα για τον Jordan B. Peterson εδώ:

Website - www.jordanbpeterson.com
Facebook - www.facebook.com/drjordanpeterson
Twitter - www.twitter.com/jordanbpeterson
Instagram - www.instagram.com/jordan.b.peterson
YouTube - www.youtube.com/c/jordanpetersonvideos

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top