Αναζητούν ένα πρόσωπο για τη ληστεία σε κατάστημα courier - Πολίτες καταδίωξαν τους κουκουλοφόρους

Αναζητούν ένα πρόσωπο για τη ληστεία σε κατάστημα courier - Πολίτες καταδίωξαν τους κουκουλοφόρους

Ένα πρόσωπο αναζητείται από την Αστυνομία αναφορικά με τη ληστεία που σημειώθηκε την Πέμπτη στις 15:30 στη Λευκωσία.

Η Αστυνομία εξέδωσε ένταλμα σύλληψης βάσει μαρτυρικού υλικού.

Οι δύο κουκουλοφόροι προτάσσοντας σιδερολοστό και μαχαίρι απαίτησαν χρήματα από τους δύο υπαλλήλους του υποκαταστήματος υπηρεσιών ταχυμεταφοράς.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι ληστές αρχικά διέφυγαν πεζοί και καταδιώχθηκαν από πολίτες. Στη συνέχεια εισήλθαν σε μηχανοκίνητο όχημα και εφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γκάφα Χατζηγιάννη πλήττει το Προεδρικό, νέο στραβοπάτημα σε λίγες μέρες

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Σε μια περίοδο όπου οι ισορροπίες στο Κυπριακό παραμένουν εύθραυστες, η Λευκωσία επιχειρεί να κρατήσει τη διαδικασία εντός θεσμικού πλαισίου και να αποτρέψει ερμηνείες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε νέα αδιέξοδα. Η δημόσια τοποθέτηση του Υπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Κόμπου απέναντι στις πρόσφατες δηλώσεις της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, αποτελεί σαφή μήνυμα προς όλα τα μέρη: το Κυπριακό δεν κινείται με ερμηνείες ούτε με αποσπασματικές ερμηνείες δηλώσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE