Έπιασαν «λαβράκι» – Βρήκαν σε περίπτερο αδασμοαφορολόγητα 40 πακέτα καπνού και 53 κούτες τσιγάρων

Έπιασαν «λαβράκι» – Βρήκαν σε περίπτερο αδασμοαφορολόγητα 40 πακέτα καπνού και 53 κούτες τσιγάρων

Μέλη του ΟΠΕ Λάρνακας και λειτουργοί του Τμήματος Τελωνείων εντόπισαν και κατάσχεσαν το μεσημέρι σε περίπτερο, 53 κούτες τσιγάρων και 40 πακέτα καπνού, όλα αδασμοαφορολόγητα.

Σύμφωνα με τον Χάρη Χατζηγιασεμή, εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας «γύρω στις 2 το μεσημέρι της Παρασκευής 21 Απριλίου, μέλη του ΟΠΕ Λάρνακας σε συνεργασία με λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων, διενήργησαν έλεγχο σε περίπτερο που βρίσκεται στη πόλη, στη παρουσία της υπεύθυνης ηλικίας 51 ετών. Κατά τον έλεγχο εντοπίστηκαν 14 κούτες τσιγάρων εντός του περιπτέρου και άλλες 39 σε αυτοκίνητο που βρισκόταν σταθμευμένο έξω από το κτίριο».

Επίσης «εντοπίστηκαν 40 πακέτα καπνού των 50 γραμμαρίων έκαστο. Τα ανευρεθέντα κατασχέθηκαν και λειτουργοί του Τμήματος Τελωνείων επέβαλαν χρηματικό πρόστιμο".

Σύμφωνα με τον κ. Χατζηγιασεμή «η 51χρονη ανέφερε στην Αστυνομία ότι αγόρασε τα καπνικά προϊόντα από κατάστημα στην Πύλα».

 ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμες ώρες για το Κυπριακό - Οι κινήσεις Γκουτέρες και τα μηνύματα Ερχιουρμάν

Κρίσιμες ώρες για το Κυπριακό - Οι κινήσεις Γκουτέρες και τα μηνύματα Ερχιουρμάν

Έντονη κινητικότητα καταγράφεται τις τελευταίες ώρες γύρω από το Κυπριακό, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να κάνει λόγο για σειρά επαφών που πραγματοποιούνται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενόψει των κρίσιμων συναντήσεων στη Νέα Υόρκη.