Κορυφώνεται η αγωνία για τον 36χρονο που παραμένει άφαντος από την Πέμπτη – Πρόσωπο-«κλειδί» στην υπόθεση ο 24χρονος που καταζητείται

Κορυφώνεται η αγωνία για τον 36χρονο που παραμένει άφαντος από την Πέμπτη – Πρόσωπο-«κλειδί» στην υπόθεση ο 24χρονος που καταζητείται

Σε συναγερμό βρίσκεται από χθες (21/4) η Αστυνομία, μετά και τον εντοπισμό καμένου οχήματος στο πεδίο βολής Παλαιομετόχου, το οποίο ανήκει σε 36χρονου, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν από το βράδυ της Πέμπτης (20/4).

Ο 36χρονος που δηλώθηκε ως ελλείπον από οικεία του πρόσωπα, παραμένει άφαντος, την ώρα που οι αρχές εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης σε βάρος 24χρονου, με τον οποίο ο 36χρονος φαίνεται να συναντήθηκε πριν την εξαφάνισή του.

Ειδικότερα και σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία, οι ανακριτές που διερευνούν εναντίον του 24χρονου υπόθεση απαγωγής με σκοπό το φόνο, καθώς και εμπρησμό οχήματος.

Σημειώνεται πως, για τις Αρχές ιδιαίτερα σημαντικό θεωρείται το σημείο από το οποίο εξέπεμψε σήμα το κινητό τηλέφωνο του 36χροου για τελευταία φορά, αφού από εκείνη τη στιγμή παραμένει εκτός λειτουργίας.

Αξίζει να αναφερθεί πως, τόσο ο 36χρονος που εξαφανίστηκε όσο και ο 24χρονος που καταζητείται, είναι πρόσωπα γνωστά στην Αστυνομία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

Υπέρ των Νόμων που ψήφισε η Βουλή για τη ρύθμιση των πολλαπλών συντάξεων κρατικών αξιωματούχων τάσσεται επί της αρχής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Ωστόσο, στη βάση υποδείξεων της Νομικής Υπηρεσίας, ζητεί από τη Βουλή να προβεί σε μικρές αλλαγές, ώστε να ξεπεραστούν ζητήματα που αφορούν τη συνταγματικότητα ή τη δυνατότητα εφαρμογής τους, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE