Ισπανία: Δύο νεκροί και 10 τραυματίες σε πυρκαγιά που ξέσπασε σε εστιατόριο της Μαδρίτης – Βίντεο

Ισπανία: Δύο νεκροί και 10 τραυματίες σε πυρκαγιά που ξέσπασε σε εστιατόριο της Μαδρίτης – Βίντεο

Δύο άνδρες έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 10 άνθρωποι τραυματίστηκαν, κάποιοι από τους οποίους σοβαρά, από πυρκαγιά που ξέσπασε χθες Παρασκευή το βράδυ σε εστιατόριο της Μαδρίτης, ανακοίνωσαν σήμερα οι υπηρεσίες αντιμετώπισης έκτακτων καταστάσεων της Ισπανίας.

Η πυρκαγιά ξέσπασε χθες στο ιταλικό εστιατόριο Burro Canaglia & Resto στην κεντρική συνοικία Σαλαμάνκα.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που μίλησε στην εφημερίδα El Pais, η πυρκαγιά ξεκίνησε όταν σερβιτόρος χρησιμοποίησε φλόγιστρο για ένα πιάτο, με αποτέλεσμα κατά λάθος να βάλει φωτιά στους τοίχους και το ταβάνι.

Οι πελάτες του εστιατορίου δυσκολεύτηκαν να βγουν από το κτίριο, καθώς η πυρκαγιά ξέσπασε κοντά στην κεντρική είσοδο.

Η αστυνομία ερευνά το συμβάν.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE - Ιράν: «Ο Χαμενεΐ είναι ζωντανός από όσο γνωρίζω», λέει ο Αραγτσί – Μπαράζ ιρανικών επιθέσεων στο Ισραήλ και σε αμερικανικές βάσεις

LIVE - Ιράν: «Ο Χαμενεΐ είναι ζωντανός από όσο γνωρίζω», λέει ο Αραγτσί – Μπαράζ ιρανικών επιθέσεων στο Ισραήλ και σε αμερικανικές βάσεις

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE