Κάτω από τα $2.000 και πάλι η τιμή του χρυσού

Κάτω από τα $2.000 και πάλι η τιμή του χρυσού

Κάτω από τα 2.000 δολάρια την ουγκιά βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα η τιμή του χρυσού, υποχωρώντας περαιτέρω από το υψηλό 13 μηνών, τα 2.040 δολάρια, στο οποίο ανήλθε στις 13 Απριλίου, καθώς αυξάνονται οι εκτιμήσεις για νέα αύξηση των επιτοκίων από την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ στις αρχές Μαΐου.

Ειδικότερα, το συμβόλαιο μελλοντικής εκπλήρωσης του χρυσού σημείωσε την Παρασκευή πτώση 22,2 δολάρια την ουγκιά ή 1,11% και έκλεισε στα 1.982 δολάρια την ουγκιά, σημειώνοντας χαμηλό τριών εβδομάδων.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

O Νίκος Αναστασιάδης στην πολιτική του καριέρα έζησε, άκουσε και είδε πολλά. Σε συνέντευξή του στην κάμερα του ThemaOnline μίλησε μεταξύ άλλων για τις στιγμές διχασμού στον Δημοκρατικό Συναγερμό αλλά και τη δυναμική που παρουσιάζει για ισχυρή συσπείρωση όταν πρέπει.

BEST OF TOTHEMAONLINE