Κάτω από τα $2.000 και πάλι η τιμή του χρυσού

Κάτω από τα $2.000 και πάλι η τιμή του χρυσού

Κάτω από τα 2.000 δολάρια την ουγκιά βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα η τιμή του χρυσού, υποχωρώντας περαιτέρω από το υψηλό 13 μηνών, τα 2.040 δολάρια, στο οποίο ανήλθε στις 13 Απριλίου, καθώς αυξάνονται οι εκτιμήσεις για νέα αύξηση των επιτοκίων από την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ στις αρχές Μαΐου.

Ειδικότερα, το συμβόλαιο μελλοντικής εκπλήρωσης του χρυσού σημείωσε την Παρασκευή πτώση 22,2 δολάρια την ουγκιά ή 1,11% και έκλεισε στα 1.982 δολάρια την ουγκιά, σημειώνοντας χαμηλό τριών εβδομάδων.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE