ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ανατράπηκε όχημα στη Λεμεσό μετά από σύγκρουση - Λεπτομέρειες

Ανατράπηκε όχημα στη Λεμεσό μετά από σύγκρουση - Λεπτομέρειες

Λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ του Σαββάτου, κάτω από άγνωστες συνθήκες, δυο οχήματα συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα την ανατροπή του ενός.

Στο σημείο αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο και η Αστυνομία.

Συγκεκριμένα κοντά στα φώτα Αγίου Στεφάνου - Μακεδονίας στη Λεμεσό, κάτω από άγνωστες συνθήκες, δυο οχήματα συγκρούστηκαν. Αποτέλεσμα του τροχαίου το ένα όχημα να αναποδογυριστεί.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου που αναποδογυρίστηκε κατάφερε να εξέλθει αυτού, ενώ ο οδηγός του άλλου οχήματος φαίνεται να μην έχει τραυματιστεί.

Οι συνθήκες διερευνώνται από την Αστυνομία, ενώ το ασθενοφόρο βρέθηκε στο σημείο ώστε να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες σε πιθανόν τραυματίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top