Γαλλία: Οδηγός έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω σε 10 ανθρώπους στο φεστιβάλ χαρταετού

Γαλλία: Οδηγός έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω σε 10 ανθρώπους στο φεστιβάλ χαρταετού

Oδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και παρέσυρε δέκα ανθρώπους, τραυματίζοντας σοβαρά τους τέσσερις από αυτούς και ελαφρά τους υπόλοιπους, στο Μπερκ-σιρ-Μερ, στη βόρεια Γαλλία, όπου διεξάγεται ένα διεθνές φεστιβάλ χαρταετών.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έγιναν γνωστά από τις τοπικές αρχές, στο αυτοκίνητο επέβαιναν «ηλικιωμένα άτομα που έχασαν τον έλεγχο, ενώ κινούνταν με χαμηλή ταχύτητα». Το όχημα παρέσυρε και τραυμάτισε δέκα ανθρώπους, ενώ ένα παιδί υπέστη σοκ.

«Δεν ήταν σκόπιμο, τα στοιχεία που διαθέτουμε δείχνουν ότι επρόκειτο για ατύχημα», τόνισε η περιφέρεια σε μια ανακοίνωσή της.

Το πολυήμερο φεστιβάλ χαρταετού διοργανώνεται από το δήμο του Μπερκ και κάθε χρόνο προσελκύει εκατοντάδες χιλιάδες θεατές απ’ όλον τον κόσμο. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επιδείξεις «χορογραφίας στον αέρα», μαθήματα κατασκευής χαρταετών και αγώνες του παγκόσμιου πρωταθλήματος ακροβατικών χαρταετών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακή Προεδρία με φόντο την κατοχή: Μονομερή μέτρα, ευρωπαϊκά μηνύματα και το ανοιχτό στοίχημα του Κυπριακού

Κυπριακή Προεδρία με φόντο την κατοχή: Μονομερή μέτρα, ευρωπαϊκά μηνύματα και το ανοιχτό στοίχημα του Κυπριακού

Η ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Κυπριακή Δημοκρατία πραγματοποιείται σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών αναταράξεων, αλλά και με μια βαριά ιστορική εκκρεμότητα που εξακολουθεί να σκιάζει την ευρωπαϊκή πορεία της Κύπρου, που δεν είναι άλλη, από την τουρκική κατοχή και τη συνεχιζόμενη διαίρεση της Κύπρου, εδώ και περισσότερο από μισό αιώνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE