Ξηλώνουν παράνομα υποστατικά που λειτουργούν σαν καντίνες στην Λεμεσό

Ξηλώνουν παράνομα υποστατικά που λειτουργούν σαν καντίνες στην Λεμεσό

Σε τρεις παραλίες της Λεμεσού πραγματοποίησαν επιχείρηση σήμερα συνεργεία της Επαρχιακής Διοίκησης Λεμεσού, τα οποία ξήλωσαν υποστατικά που λειτουργούσαν παράνομα ως αναψυκτήρια, καντίνες και μπαρ, ενώ κατασχέθηκε και ο εξοπλισμός τους.

Τα συνεργεία της Επαρχιακής Διοίκησης, με τη συνοδεία μελών του ΟΠΕ Λεμεσού, μετέβησαν από νωρίς το πρωί στην παραλία στο Δασούδι καθώς και σε δυο ακόμη παραλίες στην Παρεκκλησιά, πριν ατρχίσουν δουλειά οι ιδιοκτήτες και διαχειριστές των παράνομων υποστατικών.

Τα παράνομα υποστατικά ξηλώθηκαν και μαζί με άλλα αντικείμενα, όπως καρέκλες και τραπέζια, απομακρύνθηκαν με φορτηγά από τις παραλίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

Για πρώτη φορά, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ανοίγει την καρδιά του στον Τάσο Θεοδώρου, μέσα από μια εντελώς διαφορετική συνέντευξη.

BEST OF TOTHEMAONLINE