Δεξιώθηκε το διπλωματικό και προξενικό σώμα ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Δεξιώθηκε το διπλωματικό και προξενικό σώμα ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Δεξίωση στα μέλη του Διπλωματικού και του Προξενικού Σώματος παρέθεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, το απόγευμα της Τρίτης (25/4) στο Προεδρικό Μέγαρο, επί τη ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του.

Στη δεξίωση παρευρέθηκε και σύσσωμο το Υπουργικό Συμβούλιο.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, συνοδευόμενος από την Πρώτη Κυρία, Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη, συνομίλησε με όλους τους διπλωμάτες και τους προξένους των χωρών που διατηρούν αποστολές στην Κυπριακή Δημοκρατία.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE