ΥΠΕΞ: Υποδέχθηκε και συνομίλησε με άτομα που απεγκλωβίστηκαν από το Σουδάν

ΥΠΕΞ: Υποδέχθηκε και συνομίλησε με άτομα που απεγκλωβίστηκαν από το Σουδάν

Την πρώτη πτήση που κατέφθασε από το Σουδάν στη Λάρνακα υποδέχθηκε το βράδυ της Τρίτης (25/3) ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών στο Twitter, ο Υπουργός πραγματοποίησε επίσκεψη στο Συντονιστικό Κέντρο «Ζήνων» στη Λάρνακα, σε συνέχεια της ενεργοποίησης του Εθνικού Σχεδίου ΕΣΤΙΑ για παροχή διευκολύνσεων και προσωρινής φιλοξενίας αμάχων από το Σουδάν.

Προστίθεται ότι, ο κ. Κόμπος ευχαρίστησε το προσωπικό των Υπουργείων και άλλων συναρμόδιων κρατικών υπηρεσιών και οργανισμών για την άμεση ανταπόκριση και την ετοιμότητα που επιδεικνύουν.

Περαιτέρω είχε την ευκαιρία να καλωσορίσει, εκ μέρους της Κυπριακής Δημοκρατίας, τα άτομα που απεγκλωβίστηκαν με την πρώτη πτήση που αφίχθηκε το βράδυ της Τρίτης, καταλήγει η ανάρτηση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE