Οι λάτρεις της Haribo σοκαρίστηκαν όταν έμαθαν για την πραγματική πράσινη γεύση στα αρκουδάκια της

Οι λάτρεις της Haribo σοκαρίστηκαν όταν έμαθαν για την πραγματική πράσινη γεύση στα αρκουδάκια της

Οι οπαδοί των ζαχαρωτών της Haribo έπαθαν πλάκα όταν έμαθαν την πραγματική γεύση του πράσινου αρκουδάκι του. Μια ανάρτηση που επανεμφανίστηκε στο Reddit φωτογραφίζει μια σακούλα Haribo που αναγνωρίζει τη γεύση κάθε αρκουδιού με βάση το χρώμα.

Ενώ οι περισσότεροι καταναλωτές θα συνέδεαν την πράσινη αρκούδα με γεύση πράσινου μήλου, λάιμ ή ακόμη και καρπουζιού, στα περισσότερα μέρη, η πράσινη Goldbear έχει στην πραγματικότητα γεύση φράουλας.

«Η αποστολή της HARIBO είναι να εμπνέει την παιδική ευτυχία μέσω των gummi λιχουδιών μας και μας αρέσει να εκπλήσσουμε τους καταναλωτές με διασκεδαστικούς συνδυασμούς γεύσεων, σχημάτων, χρωμάτων και υφών», ανέφερε η εταιρεία σε δήλωσή της στην The Post.

«Το ότι το Strawberry Goldbear είναι πράσινο είναι ένα τέλειο παράδειγμα έκπληξης και απόλαυσης και θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι το Raspberry Goldbear λάμπει από μόνο του ως κόκκινο, μαζί με το πορτοκάλι, το λεμόνι και φυσικά τον ανανά», προσθέτουν.

«20 χρόνια ζωής και μόλις τώρα κατάλαβα ότι το πράσινο αρκουδάκι Haribo gummy bear έχει στην πραγματικότητα γεύση φράουλας», έγραψε στο Twitter ένας θαυμαστής του bamboozed.

«Είμαι ο μόνος που δεν ήξερε ότι το πράσινο αρκουδάκι Haribo gummy bear έχει γεύση φράουλα και όχι λάιμ;!», ρώτησε, όντως, ένα άτομο.

«Αυτό το γεγονός στοιχειώνει το μυαλό μου εδώ και χρόνια», απάντησε κάποιος με μια φωτογραφία της συσκευασίας.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

O Νίκος Αναστασιάδης στην πολιτική του καριέρα έζησε, άκουσε και είδε πολλά. Σε συνέντευξή του στην κάμερα του ThemaOnline μίλησε μεταξύ άλλων για τις στιγμές διχασμού στον Δημοκρατικό Συναγερμό αλλά και τη δυναμική που παρουσιάζει για ισχυρή συσπείρωση όταν πρέπει.

BEST OF TOTHEMAONLINE