Επέστρεψαν στις χώρες τους υπήκοοι τρίτων χωρών που διέμεναν στην Κύπρο

Επέστρεψαν στις χώρες τους υπήκοοι τρίτων χωρών που διέμεναν στην Κύπρο

Πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη, 26 Απριλίου, από την Αστυνομία και συγκεκριμένα από την Υπηρεσία Αλλοδαπών και Μετανάστευσης (ΥΑΜ), σε συνεργασία με τις Ελληνικές Αρχές και τον ευρωπαϊκό οργανισμό FRONTEX, επιχείρηση αναγκαστικής επιστροφής υπηκόων τρίτων χωρών στις χώρες τους.

Με κοινή πτήση από Ελλάδα και Κύπρο, τριάντα ένα (31) πρόσωπα, υπήκοοι τρίτων χωρών που διέμεναν στην Κύπρο, επέστρεψαν χθες στις χώρες τους.

Η Αστυνομία συνεχίζει να επικεντρώνει τις προσπάθειες της στη μεγιστοποίηση του αριθμού επιστροφών υπηκόων τρίτων χωρών.

Σε συντονισμό και με άλλες αρμόδιες Υπηρεσίες, από την 1η Ιανουαρίου, 2023, η Αστυνομία προχώρησε στον επαναπατρισμό 2,615 υπηκόων τρίτων χωρών.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απόπειρα δολοφονίας - Τον ήθελαν νεκρό: Στήθηκε ενέδρα θανάτου - Ετσι γάζωσαν τον 34χρονο επιχειρηματία - Βίντεο

Απόπειρα δολοφονίας - Τον ήθελαν νεκρό: Στήθηκε ενέδρα θανάτου - Ετσι γάζωσαν τον 34χρονο επιχειρηματία - Βίντεο

Τον παρακολουθούσαν και είχαν στόχο να τον εκτελέσουν. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, 34χρονος επιχειρηματίας δέχθηκε πυροβολισμούς ενώ οδηγούσε στον δρόμο Πρωταρά – Κάβο Γκρέκο, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί.