Ψάχνουν τις κινήσεις των διαρρηκτών από κύκλωμα παρακολούθησης - Σε εμπρησμό οφείλεται η φωτιά στο όχημα τους

Ψάχνουν τις κινήσεις των διαρρηκτών από κύκλωμα παρακολούθησης - Σε εμπρησμό οφείλεται η φωτιά στο όχημα τους

Σε εμπρησμό οφείλεται η φωτιά σε όχημα που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε σε δύο περιπτώσεις διαρρήξεων, ενός φαρμακείου και ενός περιπτέρου τις πρώτες πρωινές ώρες στο Αναβαργός και στην Χλώρακα αντίστοιχα, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου ανέφερε πως στις 03:05 δόθηκε μήνυμα ότι αυτοκίνητο φλέγεται στην περιοχή Επτά Άη Γεώργηδες στην Γεροσκήπου.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στο σημείο όπου όπως διαπιστώθηκε ένα όχημα, του οποίου η περιγραφή του ομοιάζει με αυτό το όχημα που χρησιμοποιήθηκε σε διαρρήξεις, καιγόταν.

Από την φωτιά το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς. Ο κ.Νικολάου σημείωσε πως οι εξετάσεις για τον εντοπισμό των φερόμενων δραστών της διάρρηξης φαρμακείου και περιπτέρου και της κλοπής απ’ αυτά καθώς και του εμπρησμού οχήματος συνεχίζονται.

Επεσήμανε επίσης πως τις κινήσεις των φερόμενων δραστών κατέγραψε κύκλωμα παρακολούθησης.

Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δεύτερες σκέψεις Λευκωσίας για το Συμβούλιο Ειρήνης -Διπλωματικός γρίφος με φόντο τη Γάζα

Δεύτερες σκέψεις Λευκωσίας για το Συμβούλιο Ειρήνης -Διπλωματικός γρίφος με φόντο τη Γάζα

Σε ένα ιδιαίτερα ρευστό γεωπολιτικό περιβάλλον, η Κυπριακή Δημοκρατία βρίσκεται ενώπιον μιας κρίσιμης απόφασης: να αποδεχθεί ή όχι την πρόσκληση του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για συμμετοχή στην πρώτη Σύνοδο του λεγόμενου «Συμβουλίου Ειρήνης» για τη Γάζα, που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου στην Ουάσιγκτον.

BEST OF TOTHEMAONLINE