«Σφραγισμένα χείλη» από Λετυμπιώτη για διαγραφές από ΔΗΣΥ – Το σχόλιο του για τις αναρτήσεις στο Instagram
«Ουδέν σχόλιο» από τον Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, σε σχέση με τις διαγραφές μελών της Κυβέρνησης από τον Δημοκρατικό Συναγερμό.
Πανέμορφη, εντυπωσιακή και με άκρως σαγηνευτικό βλέμμα, η γνωστή παρουσιάστρια μας λέει με ύφος πως «Η ομορφιά είναι γυναικεία υπόθεση».
Αυτό μάλλον αποτελεί «μπηχτή» που πάει προς Sigma μεριά, μιας και το κανάλι στον Παρισσινό φέτος πρόκειται να αναδείξει τον «Τέλειο άντρα», μέσα από ανάλογο διαγωνισμό ομορφιάς.
Αυτό όμως που έγινε talk of the town, με το που έσκασαν μύτη οι φωτό από τα γυρίσματα του trailer, είναι η απόλυτα σέξι, haute couture δημιουργία, σε μπλε απόχρωση, που μοναδικά φόρεσε η Χριστιάνα Αριστοτέλους.
Ρωτήσαμε λοιπόν και μάθαμε, πως αυτός που «ευθύνεται» για το πιο περιβόητο φόρεμα του καλοκαιριού, είναι ο νεαρός Κύπριος σχεδιαστής, Gregory Morfi!
Να μην παραλείψουμε να αναφέρουμε πως για το glamorous χτένισμα, χρειάστηκε να κάνει πάλι τα μαγικά του ο Γιάννης Ηροδότου, στο Mohawk Hair Studio.
Δείτε το trailer:
Στέφανος Χαραλάμπους.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις