Τρόμος στο Μεξικό: Εντοπίστηκαν οκτώ πτώματα σε παραλία

Τρόμος στο Μεξικό: Εντοπίστηκαν οκτώ πτώματα σε παραλία

Συνολικά οκτώ πτώματα εντοπίστηκαν σε παραλία της πόλης Κανκούν στο Μεξικό, με τις Αρχές να κάνουν λόγο για «μήνυμα» από τα καρτέλ ναρκωτικών.

Οι σοροί εντοπίστηκαν στην τουριστική ζώνη της περιοχής, με τον εισαγγελέα, Oscar Montes de Oca, να αναφέρει πως οι πέντε εξ αυτών εντοπίστηκαν σε παρακείμενο κτήριο ενώ οι άλλες τρεις θαμμένες σε κοντινό δάσος. Οι ταυτότητες των πτωμάτων δεν έχουν γίνει γνωστές.


Οι εξετάσεις στις σορούς, παράλληλα, έδειξαν πως οι θάνατοι έχουν επέλθει από μια εβδομάδα έως και δυο μήνες, σύμφωνα με την New York Post.

Σύμφωνα με την κυβέρνηση του Μεξικού, πάνω από 112.000 ετησίως αγνοούνται.

Την τελευταία τριετία η Κανκούν έχει εμτατραπεί σε πεδίο μάχης ανάμεσα στα καρτέλ ναρκωτικών καθώς το «στρατηγικό» σημείο της περιοχής την κάνει πολύτιμη για τους εμπόρους και τη διακίνηση.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκλογές και Προεδρία δεν επηρεάζουν το Κυπριακό» – Επιστολή ΠτΔ στον Αντόνιο Γκουτέρες

«Εκλογές και Προεδρία δεν επηρεάζουν το Κυπριακό» – Επιστολή ΠτΔ στον Αντόνιο Γκουτέρες

Τη διαβεβαίωση ότι η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ και οι βουλευτικές εκλογές «ουδόλως επηρεάζουν» τη δέσμευση για άμεση επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων και πρόοδο στο Κυπριακό, εκφράζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης στην επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE