Με βαριά καρδιά αποχαιρετά ο καλλιτεχνικός κόσμος τον Δημήτρη Ξύστρα - «Φτωχότερος ο κόσμος του θεάτρου»

Με βαριά καρδιά αποχαιρετά ο καλλιτεχνικός κόσμος τον Δημήτρη Ξύστρα - «Φτωχότερος ο κόσμος του θεάτρου»

Πλήθος ηθοποιών και συνεργατών γεμίζουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με μηνύματα αποχαιρετισμού στον Κύπριο ηθοποιό που όλοι αγάπησαν Δημήτρη Ξύστρα.

Συγκινεί η Έλενα Ευσταθίου η οποία πρώτη έδωσε την είδηση του χαμού του αγαπημένου ηθοποιού. Όπως ανέφερε η Κύπρια ηθοποιός σε μεσημβρινή εκπομπή, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Δημήτρης Ξύστρας υπέστει εγκεφαλικό επεισόδιο. Μάλιστα, ανέφερε πως δεν γνώριζε να είχε κάποιο πρόβλημα υγείας ενώ έκανε και σχέδια για διάφορες παραστάσεις και τηλεοπτικές σειρές.

Συγκινούν επίσης οι ανακοινώσεις του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου (ΘΟΚ) και της Ένωσης Κυπρίων Ηθοποιών ενώ λιτή ήταν η δημοσίευση του ΡΙΚ.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Οι Προεδρικές Εκλογές του 2028 βρίσκονται ήδη στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης, με τις διεργασίες, τις δημόσιες τοποθετήσεις και τα σενάρια γύρω από τα πρόσωπα που ενδέχεται να διεκδικήσουν την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας να συγκεντρώνουν ολοένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE