Το «Κωνσταντίνου και Ελένης» μπήκε στο βιβλίο ρεκόρ Guinness

Το «Κωνσταντίνου και Ελένης» μπήκε στο βιβλίο ρεκόρ Guinness

Στις σελίδες του περιβόητου βιβλίου ρεκόρ Guiness βρίσκεται η θρυλική σειρά του ΑΝΤ1, "Κωνσταντίνου και Ελένης". Όσα αποκάλυψε ο δημιουργός της, Χάρης Ρώμας.

Ποιος δεν έχει παρακολουθήσει έστω και ένα επεισόδιο του σιτκομ "Κωνσταντίνου και Ελένης" με τις θρυλικές και καλτ πλέον ατάκες ανάμεσα στην "Κατακουζήνα" και την "γκαρσόνα";

Η εμβληματική σειρά του ΑΝΤ1 υπήρξε και παραμένει μία από τις πιο δημοφιλείς στην ιστορία της ελληνικής ιδιωτικής τηλεόρασης, με την Ελένη Ράντου, τον Χάρη Ρώμα αλλά και τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές να έχουν γράψει τη δική τους ιστορία.

Και όσο και αν οι συνεχείς επαναλήψεις τα τελευταία χρόνια επιβεβαιώνουν πως η σειρά παραμένει δημοφιλής και αγαπητή στο τηλεοπτικό κοινό, ήρθε πια η μέρα να αναγνωριστεί και εκτός συνόρων, αφού όπως αποκάλυψε ο Χάρης Ρώμας σε συνέντευξή του η σειρά μπήκε στο βιβλίο ρεκόρ Guinness.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής "Breakfast@Star", ο ηθοποιός και σεναριογράφος της σειράς ανέφερε πως "κάποιοι εξ ημών μείναμε διαχρονικοί με το 'Κωνσταντίνου και Ελένης', ιδιαίτερα εγώ με την Άννα Χατζησοφιά μπήκαμε στο βιβλίο Guinness για τη non stop επαναληπτικότητα του σίριαλ και αυτό είναι ένα μεγάλο παράσημο. Τότε ήταν φόβος, ότι δηλαδή θα καταναλωθούμε σε αυτό και όπως μου έλεγε η Ελένη Ράντου, 'εγώ θα είμαι η γκαρσόνα και εσύ η Κατακουζήνα'".

Αξίζει να σημειωθεί πως οι επαναπροβολές της σειράς ξεκίνησαν ήδη από το καλοκαίρι του 1999, μεταξύ δηλαδή των δύο σεζόν της, και μετά τη λήξη της σειράς συνεχίστηκαν επί όλα τα έτη από το 2000 έως και σήμερα, σχεδόν ανελλιπώς, με λίγες μόνο διακοπές προβολής.

Ως αποτέλεσμα, κατέχει το ρεκόρ της τηλεοπτικής σειράς που έχει προβληθεί τις πιο πολλές φορές σε επανάληψη από κάθε άλλη σειρά και συνεχίζοντας, ακόμα και τότε, να σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Πηγή: news247.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εντυπωσιακές εικόνες από την είσοδο του βασιλιά καρνάβαλου στην Πάφο υπό βροχή - Το άρμα με το μαγεμένο δάσος - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Εκοιμήθη ο πατήρ Γεώργιος: Πένθος σε κοινότητα της Λευκωσίας - Σε λαϊκό προσκύνημα το σκήνωμα του
Τι συμβαίνει στο Παιδοογκολογικό; Διαρροές νερού, έντονος θόρυβος- Οι εξηγήσεις του ΟΚΥπΥ
Ανθρωπιστικός Διάδρομος: Μεταφορά γευμάτων από την Κύπρο στη Γάζα – «Συνεργασία για να φτάσουμε σε οικογένειες» - Δείτε βίντεο
Θρίλερ στη Λάρνακα: Αντικρουόμενες εκδοχές για τον θάνατο 72χρονης - Τι λέει η εγγονή, τι απαντά ο ΟΚΥπΥ - Βίντεο
Τρόμος σε πτήση: Κινητήρας εξερράγη στον αέρα, το αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση, δείτε βίντεο
Άνοιξαν νέες θέσεις εργασίας στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας - Μέχρι πότε μπορείς να υποβάλεις αίτηση - Όλες οι λεπτομέρειες

 

 

 

Υπουργικό: Δικαίωμα ψήφου στον τόπο τους για εκ μητρογονίας εκτοπισθέντες - Οι αλλαγές που εγκρίθηκαν

Υπουργικό: Δικαίωμα ψήφου στον τόπο τους για εκ μητρογονίας εκτοπισθέντες - Οι αλλαγές που εγκρίθηκαν

Τη νομοθετική τροποποίηση του περί Αρχείο Πληθυσμού Νόμου ενέκρινε σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, δίνοντας το δικαίωμα στους εκ μητρογονίας εκτοπισθέντες να ψηφίζουν στις Εκλογές ανάδειξης Αρχών Τοπικής Αυτοδιοίκησης τόσο με βάση τον τόπο διαμονής τους όσο και με βάση τον τόπο εκτοπισμού τους, κατ’ αντίστοιχο τρόπο που ισχύει για τους εκ πατρογονίας εκτοπισθέντες.

BEST OF TOTHEMAONLINE