Χειροπέδες σε 27χρονο για εμπρησμό οχήματος - Πρόκειται για τον ίδιο τον ιδιοκτήτη του

Χειροπέδες σε 27χρονο για εμπρησμό οχήματος - Πρόκειται για τον ίδιο τον ιδιοκτήτη του

Στο πλαίσιο της διερεύνησης υπόθεσης εμπρησμού αυτοκινήτου, που διαπράχθηκε στις 25 Απριλίου 2023, στη Λεμεσό, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 27χρονου ιδιοκτήτη του οχήματος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με τα όσα είχε καταγγείλει στην Αστυνομία, ο 27χρονος, γύρω στις 10.30π.μ. της 25ης Απριλίου, εντόπισε ζημιά από φωτιά, στο εσωτερικό μέρος του οχήματος του, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία του.

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν στη σκηνή, διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα, στο εσωτερικό μέρος του οχήματος, με τη χρήση εύφλεκτης ύλης, χωρίς ωστόσο να επεκταθεί.

Από περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 27χρονου ιδιοκτήτη του οχήματος.

Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη χθες και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Η πενταμερής που προγραμματίζεται για το δεύτερο δεκαπενθήμερο Ιουλίου, δεν προοιωνίζεται θετική προοπτική με ουσία., αντιθέτως ως ένα ακόμη επεισόδιο στη μακρά σειρά των προσπαθειών που εκφυλίζονται, πριν καν ξεκινήσουν. Και η ευθύνη για αυτό, δεν βαραίνει «αμφότερες τις πλευρές», όπως συχνά ακούγεται από ξένους διπλωμάτες. Βαραίνει συγκεκριμένα την τουρκική πλευρά και τον κατοχικό ηγέτη, ως το φερέφωνο της Άγκυρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE