ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Συνεχίζεται το «θρίλερ» με την εξαφάνιση του Περικλέους - Δυο συλλήψεις και παραμένει άφαντος - Πέντε μέρες στο κελί ο 31χρονος

Συνεχίζεται το «θρίλερ» με την εξαφάνιση του Περικλέους - Δυο συλλήψεις και παραμένει άφαντος - Πέντε μέρες στο κελί ο 31χρονος

Διάταγμα κράτησης για περίοδο πέντε ημερών διέταξε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, στον 36χρονο συλληφθέντα, ύποπτο για την υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου Άγγελου Περικλέους.

Πρόκειται για τον δεύτερο ύποπτο που έχει συλληφθεί σε σχέση με την συγκεκριμένη υπόθεση, που αφορά στην απαγωγή με σκοπό το φόνο, καθώς και στον εμπρησμό του οχήματος του ελλείποντα, το οποίο εντοπίστηκε καμένο, την περασμένη Παρασκευή, στην περιοχή του πεδίου βολής στο Παλιομέτοχο.

Να σημειωθεί ότι η υπεράσπιση του υπόπτου, δεν έφερε ένσταση στο αίτημα της Αστυνομίας.

Συγκεκριμένα και όπως είχε δηλώσει ο υπεύθυνος ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου, ο 31χρονος θεάθηκε για τελευταία φορά να αναχωρεί από την οικία του μαζί με τον 25χρονο, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες, είχε εκφράσει φόβους για τη ζωή του.

Οι δυο, σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού, φαίνεται να είχαν τόσο προσωπικές, όσο και οικονομικές διαφορές, αφού, μεταξύ άλλων, ο 25χρονος είχε καταγγείλει, τον περασμένο Μάρτιο, στο ΤΑΕ Λάρνακας, ότι ο 31χρονος του είχε επιτεθεί και του πήρε χρηματικό ποσό 100 χιλιάδων ευρώ αλλά και άλλα αντικείμενα.

Στο πλαίσιο των εξετάσεων στο όχημα που χρησιμοποιούσε ο 25χρονος, είχαν εντοπιστεί 69 πλήρη φυσίγγια 9 χιλιοστών και μικροποσότητα κάνναβης, ενώ διαπιστώθηκε πως το αυτοκίνητο είναι εγγεγραμμένο στον 2ο ύποπτο.

Ο πρώτος ύποπτος, o 25χρονος χάκερ, τέθηκε την περασμένη Δευτέρα (24/04), υπό 8ήμερη προσωποκράτηση, από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού και σύμφωνα με μαρτυρίες που εξασφάλισε η ανακριτική ομάδα, ήταν το τελευταίο πρόσωπο με το οποίο θεάθηκε ο 31χρονος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top