Το είπαν και το έκαναν - Διέρρευσαν αρχεία οι χάκερς του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου

Το είπαν και το έκαναν - Διέρρευσαν αρχεία οι χάκερς του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου

Έκαναν πράξεις τα λόγια τους οι χάκερς του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου, οι οποίοι προχώρησαν το βράδυ της Παρασκευής (28/4) διέρρευσαν αρχεία και δεδομένα που απέσπασαν κατά την κυβερνοεπίθεση.

Σύμφωνα με βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προσωπικά στοιχεία και έγγραφα είναι πλέον διαθέσιμα σε όσους επικοινωνήσουν με την ομάδα των χάκερς μέσω συγκεκριμένης διαδικτυακής πλατφόρμας.

Να υπενθυμίσουμε ότι τις προηγούμενες μέρες οι χάκερς είχαν δημοσιεύσει μέρος των δεδομένων, δίνοντας προθεσμία έξι ημερών, μέχρι να πάρουν τα χρήματα που ζητούν.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Βλέπει Γκουτέρες η Ολγκίν - «Σοβαρές συζητήσεις πριν συγκληθεί διάσκεψη 5+1»

Κυπριακό: Βλέπει Γκουτέρες η Ολγκίν - «Σοβαρές συζητήσεις πριν συγκληθεί διάσκεψη 5+1»

Στη Νέα Υόρκη θα βρίσκεται αυτή τη βδομάδα η Προσωπική του Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν και αναμένεται να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα, Αντόνιο Γκουτέρες, είπε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ.