Ολοκληρώθηκε το Υπουργικό Συμβούλιο - Η απάντηση Λετυμπιώτη για πόρισμα Θανάση, θέσεις Τατάρ και Ηλεκτρική Διασύνδεση
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου.
Δείτε βίντεο από τη συζήτηση:
Στο πρώτο μέρος του Συνεδρίου, το οποίο ήταν ανοικτό στα ΜΜΕ, έγινε μία ευρεία ανασκόπηση της τελευταίας πενταετίας στο κόμμα και για το τι προηγήθηκε και ακολούθησε της μεγάλης ήττας στις Προεδρικές Εκλογές.
Ενώπιον των συνέδρων, τοποθετήθηκαν ο απερχόμενος Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Χάρης Γεωργιάδης, ο τέως Πρόεδρος του κόμματος, Αβέρωφ Νεοφύτου, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, και η νέα Πρλόόεδρος της Παράταηξης, Αννίτα Δημητρίου.
Το ThemaOnline παρακολούθησε το επίσημο μέρος του Συνεδρίου και σας μετέφερε τις κυριότερες εξελίξεις.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις