ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ανοιχτοί για όλα τα οχήματα οι δρόμοι προς Τρόοδος

Ανοιχτοί για όλα τα οχήματα οι δρόμοι προς Τρόοδος

Ανοικτοί για όλα τα οχήματα είναι πλέον όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο Τρόοδος (Προδρόμου – Τροόδους, Καρβουνά – Τροόδους και Πλατρών – Τροόδους).

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί.

Υπενθυμίζεται ότι σε περιστατικά άντλησης ομβρίων υδάτων και πτώσεων δέντρων, κυρίως στην επαρχία Λευκωσίας, αλλά και σε Λεμεσό και Πάφο κλήθηκε να ανταποκριθεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία, λόγω των έντονων βροχοπτώσεων που σημειώθηκαν το Σάββατο Παγκύπρια.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανάρτηση του εκπροσώπου Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέα Κεττή, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στη Λευκωσία η ΠΥ προσέφερε βοήθεια σε επιβαίνοντες οχήματος που παγιδεύτηκε σε φώτα τροχαίας, ενώ ανταποκρίθηκε και σε 14 κλήσεις για πτώση δέντρων και άντληση ομβρίων υδάτων από υποστατικά.

Στην επαρχία Λευκωσίας εργάζονται 4 συνεργεία άντλησης της ΠΥ, ομάδες του Δημαρχείου Στροβόλου, οι οργανωμένες εθελοντικές ομάδες ΕΤΕΑ και Support Cy, ενώ σύμφωνα με τον κ. Κεττή είναι σε επιφυλακή η Πολιτική Άμυνα.

Εξάλλου, στη Λεμεσό η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε σε πτώση κεραυνού σε φοινικιά, σε ρυμούλκηση οχήματος και μια άντληση ομβρίων υδάτων από οικία, ενώ και στην Πάφο έγινε άντληση νερού σε μια περίπτωση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Στις φλόγες οχήματα στο Τραχώνι – Καταστράφηκαν ολοσχερώς τα περισσότερα – Αποκλείστηκε η σκηνή

Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες, ακόμα και τώρα όταν οδηγώ και ακούω βροντές, παρκάρω και κλείνω τα αυτιά μου»



Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Με θετικά μηνύματα ενόψει της καλοκαιρινής τουριστικής σεζόν, κινείται η ξενοδοχειακή βιομηχανία κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα, παρά τη μειωμένη σε σχέση με πέρσι προσέλευση τουριστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top